Savan 8689 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan ...a i samo ja znam,koliko sam ga zimus rasklapao,vario i uklapao rep,smirglao i farbao... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 26, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je na holandskom rekao da nisi dobro zavario. 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Septembar 26, 2016 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja se prikljucujem temo zbog pica ... inace da prokomentarisem mopedic ,, meni bre super izgleda realno ,,za kurcenje po gradu ,...jbg ulaganja imas i u mopedice sa cifrom preko 5k da se nelazemo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Septembar 26, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Zezate coveka bez potrebe... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Zezate coveka bez potrebe... Ako ako nema veze ...prodavace i oni nesto pa docice moj red samo polako.....jedan je vec zakljucao svoj oglas hahahaha.....nije sto sam ja al stvarno dobro je...m.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi liči na onaj oglas sa Varaderom, diskovima i šublerom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Septembar 26, 2016 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ja ne ,,realno sam reko Zezate coveka bez potrebe... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Niko njega ne zeza, on loše podnosi istinu i realnost. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1780 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je realnost ovde,a drugo u NL. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 389 Napisano Septembar 26, 2016 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 374 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi liči na onaj oglas sa Varaderom, diskovima i šublerom Kao baljezgarija da...,ali da je neko pazario tog varadera bio bi prezadovoljan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Septembar 26, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Simpa fajter. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem... vratim se na forum posle duzeg vremena i odmah se smorim za medalju. Zasto sljam daje sebi za pravo da komentarise oglase BEZ IKAKVOG RAZLOGA. Forum je za razmenu iskustva, komentarisanje, pa cak i raspravu, ALI NE U DELU OGLASA, NELjUDI JEDNI. Mohikanac, sorry za off. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 26, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja, moj Ti. Ovo je strasno kud ovaj svijet ode. Mohikanac, izdrzi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem... vratim se na forum posle duzeg vremena i odmah se smorim za medalju. Zasto sljam daje sebi za pravo da komentarise oglase BEZ IKAKVOG RAZLOGA. Forum je za razmenu iskustva, komentarisanje, pa cak i raspravu, ALI NE U DELU OGLASA, NELjUDI JEDNI. Mohikanac, sorry za off. Ne moras da vredjas da bi dobio od kolege pice, dovoljno je bilo samo da se zapljunes.A sto se tice oglasa i bespotrebnog komentarisanja u njima kolega je uvek prvi pa zato i ne bi trebalo da se ljuti kad mu se komentarise njegov oglas,u ostalom moze i da zakljuca. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Septembar 26, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem... vratim se na forum posle duzeg vremena i odmah se smorim za medalju. Zasto sljam daje sebi za pravo da komentarise oglase BEZ IKAKVOG RAZLOGA. Forum je za razmenu iskustva, komentarisanje, pa cak i raspravu, ALI NE U DELU OGLASA, NELjUDI JEDNI. Mohikanac, sorry za off. Bravo,veoma korektno prema ljudima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Motorin ti je bas gotivan, barem meni. I, smatram da, ako je stanje kao sto navodis, ni cena nije daleko od realne. A ovim negativcima - kiselo im je grozdje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Septembar 26, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda extra, o uljarama je suvise pricati, nadzivece svaki agregat mnogo mnogo mladji, srecno sa prodajom.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Septembar 27, 2016 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan bati...nemoj covek slucajno duzne iljadu evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 469 Napisano Septembar 27, 2016 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Nista, kad prodajes sledeci motor nemoj da pises sta je radjeno, izgleda ljudi vise vole macku u dzaku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8674 Napisano Septembar 27, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan da se razumemo, da se ograničim, motor za šta je namenjen, prepravka i izbor agregata su ok, ali cena, neregistrovanog bez guma je prevelika. Sigurno je dosta uloženo truda, ali nema kupca, to niko neće da kupi,ne za te novce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 27, 2016 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovaj motor ima neke farove? Na fotkama se ne vidi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 27, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Nema farove,vec kad vozim nocu imam projektor koji montiram na kacigu...struju udzekam u uticnici sto je povezana na akumulator... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 27, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A u sta udzekas zadnje svjetlo? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 27, 2016 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Prednje svetlo, zadnje svetlo, žmigavci, tablica - nepotreban luksuz, samo smara. Kao kad smo kao mali skidali sve što se može skinuti sa poni bicikala, na užas tate i mame 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10662 Napisano Septembar 27, 2016 Hronični Motociklopata, 7397 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prejaka cena, za te pare moze da se kupi kompletan u fabrickom stanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...