CAJA 1171 Napisano Avgust 22, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Kad si rekao da imaš bubu kod membrane,odma me podseti na ovo. Proveri da ti creva nisu priklještena negde i te male filtere da li su celi i tako to samo ih nikako ne moj jako izduvavati raspašće ti se sunđer unutra ako ga ima. Imaš ovde temu da vidiš kako to ume da zeza http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/105219-pitanje-cbr-f3/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockaCBRf3 0 Napisano Avgust 22, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: baric Motocikl: honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Dva mala filtera,sipao nitro razredjivac izmuckao izduvao kompresorom i sundjer unutra beo ko nov,vazduh super prolazi kroz njih,mada mi dosta pomaze tvoja tema,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockaCBRf3 0 Napisano Avgust 22, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: baric Motocikl: honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Oprao stari filter sa puskom pod pritiskom pa razdedjivacem pa kompresor,osusio,stavio motor posle svega nekako zdravije radi,zdraviji zvuk,vise snage ali i dalje problem sa naglim potapanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockaCBRf3 0 Napisano Avgust 22, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: baric Motocikl: honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan U principu ne stvara to neki problem,kad se normalno daje gas on prima odlicno ali kad ga zavrnem kolko mogu onda se to javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 22, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan stavi k&n,resices problem. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockaCBRf3 0 Napisano Avgust 22, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: baric Motocikl: honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nadjem,posto samo neki krsevi mi izlaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Avgust 24, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan U suštini ako već umeš da skineš karbove da ih rasturiš,što ne probaš i da ih vakumiraš? U suštini trebalo bi posle skidanja da se prekontrolišu. Pre nego što kupiš K&N filter probaj sa čarapom,ako ti i tako bude trokiralo onda ćeš znati da nije do toga msm baci ćeš 70e koliko košta taj filter a imaš ga u Louis-u i u par radnji kod nas googlaj malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8693 Napisano Avgust 24, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan teraj to kod Bokilića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockaCBRf3 0 Napisano Avgust 24, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: baric Motocikl: honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam kako se vakumiraju..danas mi se zvanicno smucio,stavio stari filter oprao ga dusa mi ispala,zagrejao ga,probao krug,oko 4 km i radi sve,malo pre sednem kako potopim gas puca iz auspuha ko nenormalan a u toku voznje mi slabe svetla pa se gase pa ga ugasim i da upalim jedva vergla s pre tri nedelje nov exid stavio dodjem skinem sediste nije spala klema..ovih dana ide kod majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Avgust 24, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ne puni kako treba i sa tim sa imao problem pre par godina isto puca,trokira pa na kraju ispalo da je dumro regler...baš nam se ne da nešto sa ovim F3-kama ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockaCBRf3 0 Napisano Avgust 25, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: baric Motocikl: honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan E strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...