termogedzo 57 Napisano April 3, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike do pola visine zuba na lancaniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svaka castAntek! nisam neki zaljubljenik u enduro ali tvoje postove i objasnjenja rado citam, konkretni, argumentovani i objektivni! jos jednom svaka cast! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGU 0 Napisano April 5, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Kad je do pola zuba to je skoro i mnogo :bar sam tako procitao na ovom forumu. Nego na ovom XTu koji mi se dopao najvise j, lanac seta do 3mm ,pa me buni da li je to zategnuto jako i da li se time doboij da ne cima lanac prilikom voznje,posto mi zadnji lancanik deluje ostro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Februar 25, 2019 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan mene interesuju isto ova 3 motora..tj uzeo bi neki od ova 3 ,vec sam pokrenuo slicnu temu,al evo i ovde..koji je ostriji na gasu,da kazem nervozniji,zustriji od ova 3 ? ne interesuje me dal ide 140kmh il 170 bla bla...interesuje me start,ubrzanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...