K_A_W_A 947 Napisano Avgust 15, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dve moto komunikacije Caberg Just Easy. Kupio prosle godine i koristio samo dva puta. Od prosle god. stoji u ormanu, ne koristim je. OGROMNA prednost ove komunikacije je sto ide direktno u kacigu na mesto gde su usi, uopste se ne vidi. Baterija traje 7-8h. Domet izmedju ta dva uredjaja je od 10-15m. Vozio sam je do 140km/h i extra se cuje sa drugim uredjajem. Ja jos imam otvoren Akrapovic i ova komunikacija radi extra posao. Ja sam platio dve 230e, ove prodajem za 170e. Moze mali popust za clanove. Saljem Aks-om. tel 062/770001 Nikola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Septembar 2, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pitalo me je par njih za kompenzaciju, pa zaboravih da napisem, nisam za zamenu. Cena je za DVA UREDJAJA (dve kacige) i nije fixna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Octobar 3, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Slikao sam jedan komplet, takav je isti i drugi i cena je za oba. Slusalice se ubace u kacigu na mesto gde su usi i nista se ne primecuje. Kablovi idu ispod sundjera. Ova komunikacija je univerzalana za sve kacige. Jako laka i zgodna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Octobar 31, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da probam ipak neku zamenu. Danas mi riknuo Lap-Top, pa ako ima neko neki noviji za zamenu, moze i sa mojom doplatom. Moze i neki mobilni tel. Poziv, sms viber 062/770001 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Novembar 17, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nikom ne treba ili je do cene? Napisao sam nije fix i dogovor kucu gradi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Novembar 25, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan U tradiciji "crnog petka" Cena samo ovaj vikend ide za 50e dole. Znaci DVE moto komunikacije 120e. Komunikacije su univerzalne za sve marke i tipove kacige. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Decembar 21, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Neko nesto za zamenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Decembar 22, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Sto volim kad stvari ostanu kod nasih clanova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...