doktor 4761 Napisano Avgust 15, 2016 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je matica M10x1,25 kontra navoj. U pitanju je matica za retrovizor. Kupio sam preklopne retrovizore, ali su oni univerzalni, tj. i levi i desni u zavisnosti od toga kako ga okrenes. Kod mene na XT-u su razliciti navoji, pa sam navoj na retrovizoru prepravio, ali mi sad nedostaje matica. Kupujem, primam na poklon, a moze i info gde ima da se kupi. Ako ne nadjem, ne gine mi da molim strugara da mi napravi. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 15, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Okreni telefonom Rapol u Čačku, možda imaju. Адреса:BULEVAR OSLOBODILACA CACKA 89, kružni put Чачак 32000 Телефон: 032 5578020 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Avgust 15, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan To ti je navoj na glavama vilager i ostalih kineskih trimera ako se ne varam imaju prodavnice koje drze delove i prodaju trimere i kosacice. pozdrav, nadam se da ima koristi od ove moje informacije, ako se ne snadjes ja cu ti poslati ali skuplja ti je postarina nego te matice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Avgust 16, 2016 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan bas tako matica od trimera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja matice od trimera, ne znam koliko ti se isplati da ti posaljem brzom postom... Ili svrati u bilo koju radnju koja se bavi prodajom delova za trimere, ta matica nije vise od 30-40din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Avgust 16, 2016 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U Kraljevu nema (ili bar ja ne znam da ima) prodavnica trimera i slicnih stvari, uglavnom gvozdjare, ali tu nema. Kolega sloboleo se javio da posalje i unapred se zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Avgust 21, 2016 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan AGROUNIVERZAL Adresa Ibarski put bb 36203 Adrani, Kraljevo Kontakt informacije Telefon 00 381 36 84 15 95 Fax 00 381 36 84 15 95 Email agrojero@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...