VladaSD 2364 Napisano Avgust 8, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vezu izmedju vozaca i suvozaca....to je prioritet, ako ima vise mogucnosti... jos bolje. Vlada SD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Avgust 8, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Joj. Jel ti nije dosta price pa oces da je slusas i na motoru .Ja mojoj rekao moze, kupicemo komunikaciju ali da glavni prekidac bude kod mene Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 8, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ja to ne bi kupio ni lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 8, 2016 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ni ja :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Хахахаха....а реално,само са прекидачем код возача или да код сувозача буде само слушалица без микрофона. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aliexpress? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Avgust 8, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Zašto li se vi onda maltretirate i vozite sa ženama ako vam smetaju...nije mi jasno. Neka vrsta samokažnjavanja u cilju prosvetljenja? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 8, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zašto li se vi onda maltretirate i vozite sa ženama ako vam smetaju...nije mi jasno. Neka vrsta samokažnjavanja u cilju prosvetljenja? pa ono moras da je vozis,jel ce ti probiti glavu...al ne moras i da je slusas...jednom sam stavio komunikaciju,3 sata je pricala bez prestanka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Nesa balkanlover, uvek ima neku komb. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Avgust 10, 2016 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Marku 4522 i @bocca-bastard-u za preporuku-nadam se da ste zadovoljni svojim aparatima. Vlado, F3MC bi ti "zavrsio" posao-vozac/suvozac,uparivanje sa mobilnim,navigacijom i mp3 citacem(podrazumeva se da isti imaju bluetooth). novo,baterije tek treba da se formiraju. za detaljnije info mozes me slobodno kontaktirati putem viber-a na +393405176203 ili "ovde" cena za set 2 kacige je 140 evra. Ja sam trenutno u Italiji.uredjaji su u Srbiji a kuca znas gde je-dolazio si za gume.... pozz Nesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 17, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima...dobih Albrecht na poklon...od žene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...