reiser 157 Napisano Avgust 7, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, prošao sam kroz Madjarsku i Slovačku motorom bez vinjete prošlog meseca, skroz zaboravio da kupim. Koliko vidim u Madjarskoj slikaju kamerama, jel zna neko koja je šansa da mi stigne kazna? Krajem ovog meseca u povratku ću opet proći, naravno sa vinjetom ovoga puta, ali nikada nisam vozio bez nje kroz drugu zemlju, pa da znam da li da se spremim da iskesiram 200e ili koliko je već kazna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 8, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ti nemoj nazad kroz te dve zemlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17133 Napisano Avgust 8, 2016 Integrisan, 8305 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Slovackoj se za motore ne placa vinjeta. U Mađarskoj te verovatno čeka kazna, vezana za broj tablice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Gde će me sačekati? Na madjarsko-srpskoj granici? Ili stiže na kućnu adresu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Avgust 8, 2016 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao LIČNO iskustvo ili čuo iz PRVE ruke da je nekome naplaćena kazna pri naknadnom ulasku u Mađarsku ili neku drugu EU zemlju za prekršaj načinjen pri ranijem ulasku u tu zemlju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Avgust 8, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan promeni tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao LIČNO iskustvo ili čuo iz PRVE ruke da je nekome naplaćena kazna pri naknadnom ulasku u Mađarsku ili neku drugu EU zemlju za prekršaj načinjen pri ranijem ulasku u tu zemlju ? Ako niko drugi, evo ja cu osveziti temu krajem meseca kad se vratim u Srbiju i javiti sta se desilo na granici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Avgust 24, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Vratio se, niko me nista nije pitao na granici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...