feelgod 240 Napisano Avgust 6, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drustvo, Kontakt PP ili tel 062/21-40-60 Prodajem sve od opreme sto mi je preostalo sobzirom da sam rasprodao motore. Naime coveku koji je kupio GSX1400 nisu bili potrebni koferi pa sam iste i skinuo sa motora i sada su na prodaju. -Topcase Kappa K53 sa naslonom koriscena 2godine i ima samo par ogrebotinica od zive ograde koju sam ocesao kod Vlajka - 130E -Bocni koferi K46 koji nikada nisu bili na motoru (nemaju tragove koriscenja) imao sam jos jedan set manjih kofera pa mi ovi nisu zatrebali - 150E -Nosaci kofera fabricki za GSX1400 ali uz malu doradu mogu na bilo koji moped za dva amorta pozadi tipa ZRX, XJR ili CB1300 - 100E Sva oprema kupljena je nova u Motolandu i tu je sve sto je bilo u fabrickom pakovanju, taklo da sve cena mozete videti na njihomom site-u -Nikko GPACK za GSX1400 elektronikica - 50E http://www.mandp.co.uk/index.php/default/gsx1400-01-07-nikko-g-pack.html -Merac temperature ulja Moto Detail za GSX1400 NOV - 20E Sve cene su ozbiljno spustene i sklone su jednocifrenoj korekciji osim ukoliko neko zeli da kupi vise stvari zajkedno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 240 Napisano Avgust 6, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Merac T ulja je rezervisan da se proveri moze li na DR650. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 240 Napisano Avgust 6, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisani Bocni do ponedeljka ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 6, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su ti kappa k40. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 6, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovaj otkaze te k 40,javljam se,pa da vidimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 240 Napisano Avgust 6, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su ti kappa k40. Greska u kucanju hvala . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 240 Napisano Avgust 6, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su ti kappa k40. Cujemo se naravno, ali se nadam da ce covek da se pocasti za prinovu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 240 Napisano Avgust 6, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Otisao Topcase. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 240 Napisano Avgust 7, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlaze nosaci u ponedeljak/utorak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 240 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odose i Bocni koferi.Znaci ostao samo GPACK, ako neko hoce od mnogobrojnih trkaca moze i da proba na nekom GSXu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...