Gremlin 24 Napisano Mart 30, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja.....mnogo se sija... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 30, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E nek si reko, radi uroka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Mart 31, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da se stavi okruglo kuciste filtera? Nekako mi se ovo ovalno manje svidja.... A tebi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Meni se isto ovo ne svidja kao i jos neke stvari na mom motoru, meni se svidja kad je napred otvoreno sa dve klapne sto mu daje i vise snage, ali stvar ukusa... Ali nisam ove godine uradio sve sto planiram, evo spisak ako nekoga zanima sta radim sledece godine a delove vec prikupljam: Novi zadnji ram i osovina (izduzeno - da bi sediste moglo jos da se spusti a tocak da stoji iza ledja a ne da skoro sedim na njemu, i drasticno rasireno - da bi stala mnogo mnogo sira felna), mnogo detalja (ljepsi retrovizori, zadnji zmigavci integrisani u blatobran a prednji u rucke, tablica sa strane sa ugradjenim stop svetlom, nogari hromirani, novi instrument sat, drzac guvernale...), filter vazduha, kompletno novi sistem kocenja (diskovi, kljesta, pancirna creva...), hromirana prednja zastita motora sa ugradjenim sirokim nogarima, zadnji blatobran siri i upola kraci, sediste iz dva dela, veci far, promenjen ugao prednje osovine, zadnja felna i guma sa bijelim rubom (250), uklanjanje naslona, jos puno sitnih detalja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Mart 31, 2008 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A sta radis sa poskidanim delovima ? Cuvas ih u garazi ili ih majstor otkupljuje ? Nekako mi ovo lickanje motora deluje kao mnoooogo skup sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da radim sa djelovima, serviser ih ne otkupljuje jel ima pun magacin takvih "standardnih" djelova, tako da ako ima neki lijep deo sa utisnutim natpisom ili grbom onda ga sacuvam za ukras ili uspomenu a ostalo ostavljem u servisu pa neka rade sta oce sa njima... Inace upravu si da je ovaj hobi dosta skup, npr. moj motor polovan, standardan ali u ekstra stanju vredi oko 9.000eur, ja sam ulozio u njega prvi put oko 2.000eur. a sada oko 5.000eur. (samo felna 1.500eur.), a za sledecu godinu sta sve planiram ispasce minimum 7.000eur. i tu se odprilike zvrsava sve krupnije (sto se tice Sportstera) pa svake godine korigujes neke sitnice sa oko 500eur. + redovna odrzavanja i registracije... Takodje je bitno da sve prepravke koje ja radim, rade se bez zvucnih marki za djelove u svetu Customa, znaci gledam da je lijepo, funkcijonalno, kvalitetno ali ne mora da bude podpisano nekim zvucnim imenom ali takodje ni slucajno kopije. Sad sam racunaj... Moja racunica je da za dobro sredjen Harley (Softali) treba izdvojiti od 30.000eur. pa do kolko oces (bukvalno), licno sam gledao nekoliko motora u koje je ulozeno preko 100.000eur. (a prodaju se mnogo mnogo skuplje) E sad, istina je i da takvi modeli znaju da budu i zahvalni zato sto se jako dobro prodaju i postize se dobra cena tako da mozes da vozis 5 godina i da vratis sve pare koje si potrosio na motor pa i zaradis. To je jednostavno zbog toga sto jako malo ljudim moze da zna razliku izmedju motora od 25.000eur i 60.000eur. cak ovaj jeftiniji jako cesto izgleda mnogo bolje i kvalitetnije ali moze samo da mu fali podpisu u sta se jako malo ljudi razume. Pored svega meni se cela ta prica jako svidja (sto se vidi ;D) pa cim zavrsim sledece godine ovog sportstera odma planiram da idem u novi mnogo veci projekat da stvaramo motor skroz od nule. Da posebno kupujem motor, menjac, ram, osovine... pa da pojedinacno sredjujemo i prilagodjavamo djelove jedne drugima i izvucemo iz njih maksimum, pa kad se sve uklopi kao sam ja osmislio u glavi to je onda prava stvar, tj unikatni motor kojem si dao licni pecat od pocetka do kraja, i da ucestvujem u svakom i najmanjem detalju, sto i jeste sustina customa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 1, 2008 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e ovo je tek sad proper harley !!!!!!!!!!! svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 9, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam video sam ga sinoc ispred hotela Park u NS-u al bio je pokriven samo se tocak video i inace odlicno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano April 9, 2008 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, motor mi je ispred Hotela "Park" (kod zemljaka ) a sutra idem da mu montiram novu prednju gumu sa bijelim rubom pa cu postaviti sliku da vidite kako je ispalo... pa posle vikenda na prvu duzu turu, palim za Budvu (pocinje sezona ;D) PS Bas mi je drago da vam se svidja, iskreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano April 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan motor izgleda odlicno, sasvim drugi motor. prelep je, iako ne volim copere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano April 10, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znam da velika vecina ne voli chopere, a posebno su kivni na Harley... Ja to postujem, svako ima svoje misljenje pa me zato i obraduju pozitivni komentari ljudi koji nisu ljubitelji ovakvih motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nova guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano April 11, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 11, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalno, samo ovaj prednji branik sa tim prorezom na nosacu mi nekako....za zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan extra ti izgloeda motor. ali tek ka d uradis zadnji deo kako si opisao ima da bude extra, u serijskoj varijanti mi je smesan zadnje deo, sto kazes kao da sedis na tocku, kad produzis i prosiris zadnju viljusku ima da bude prava stvar. samo napred! ps nisam ljubitelj harley filozofije ali da su lepi - jesu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano April 11, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto nisi pozurio sa izmjenama zadnjeg kraja (kada dodjes ovamo i vidis raskopane ulice, trazices ti meni da ti dam KLE...) Moramo to vidjet i uzivo ovako necu nista da napisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stizem u Budvu do kreja nedelje pa se vidimo, inace znam kakve su ulice (tamo sam minimum 3 puta mjesecno) Ima na motoru jos puno da se radi dok se sve uklopi onako kao sam zamislio....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...