mrle 8688 Napisano Jul 17, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam tužnu vest da je poginuo Zoki frizer u Bugarskoj juče prekjuče, vozio je Hajabusu. Bio nekad u Arhangelima, sada u Noćnim vukovima. Ako neko ima još neku informaciju, da li je bila sahrana ili će biti, neka piše. Ode veliki čovek, veliki bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Jul 17, 2016 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206773961129803&set=a.10200203730958155.1073741833.1298478623&type=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Jul 17, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17409 Napisano Jul 17, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam sinoć na moto skupu u Nišu da je Zoki nastradao preksinoć (petak) kod Ćustendila prilikom odlaska na moto skup u Bugarsku. Reče mi neko da je nastradao u direktnom sudaru sa kombijem. Ne znam druge detalje. Ćoveka sam poznavao kao ozbiljnog i iskusnog. Neka su mu široki putevi nebeski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Jul 17, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Poznavao Zokija,komsija iz Nusiceve gotivan lik,ozbiljan biker...tako mi je zao... Nek su mu siroki putevi nebeski! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8688 Napisano Jul 17, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki prijatelju, široki ti putevi nebeski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8688 Napisano Jul 17, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Plačemo žena i ja celo veče, njoj nije dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Jul 18, 2016 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Au, još jedna poražavajuća i tužna vest... Počivaj u miru Zoki. Znao sam čoveka još od 2000-te, bili smo u ekipi tada tek osnovanog MK Beograd. Vozio je tada Katanu. Imao je mnogo iskustva i pređenih kilometara na dva točka. Ako neko sazna dan i mesto sahrane, molim da objavi ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NW 0 Napisano Jul 18, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VARADERO XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postovana braco, tuga,praznina,bol,veliki gubitak za sve nas.... Bicete blagovremeno obavesteni o sahrani naseg brata Zorana Nikolica - Zokija frizera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 19, 2016 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.nightwolves.rs/Nocni_Vukovi_Srbija/Naslovna/Entries/2016/7/18_U_secane_na_Brata_Zorana.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NW 0 Napisano Jul 21, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VARADERO XL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Сахрана брата Зорана у суботу, 23 јула у 15 часова на Бежанијском гробљу у Београду. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...