Nikola535 133 Napisano Jul 17, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna mozda neko ovaj motor http://www.polovniautomobili.com/motori/8261126/honda-vfr-750-rc36-sad-reg ?Treba mi neka informacija vise, to da ima ruzne nalepnice vidim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7140 Napisano Jul 17, 2016 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja, motor je bio od Olivera iz Kule, skoro je prodat. Dosta para je uloženo u taj motor, stavljeni novi delovi potrošni delovi, dolazio je do NSa par puta sa njim do mišeluka... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jul 17, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, znaci isplati se da dodjem da pogledam. Imas ako budem svracao do Novog Sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7140 Napisano Jul 18, 2016 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan To ne znam. Znam da je Oliver dolazio njim do NSa i da se vozao, ali u kakvom je sad stanju - ne znam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 18, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje da potvrdim pricu, znam bivseg vlasnika, prodao ga je pre mozda 2 meseca i to samo zato sto je nasao gsxr k6 i prodao ga za te pare tom liku kako bi kupio noviji motor. Inace znam da su isli u Madjarsku po delove za njega, forsirali su da ga dovedu u sto bolje stanje, ali svakako trebas obratiti paznju, jer za 2 meseca je moglo biti svasta u tudjim rukama. Imam kontakt od bivseg vlasnika,ako budes hteo mogu ti dati broj mob pa ga slobodno nazovi i pitaj, reci da sam ti ja dao broj i reci ce ti do detalja na cega da obratis paznju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jul 20, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege, moze lock, juce je dovezen kuci! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...