spiri 68 Napisano Jul 10, 2016 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi znam da je dosta pisano i polemisano u vezi intrudera 1800r ali dosao je trenutak da kupim jednog iz 2006 sa 14 hiljada predzeni km bukvalno u novom stanju Zamolio bi nekog od vas koje posjedovao ili vozio ovaj model da napise svoje iskustvo. Visok Sam 1.76 97 kg do sad sam vozio samo R-ove hayabusa.gsxr 1000 .suzuki tl 1000s itd. Itd Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Jul 11, 2016 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da ce ti komande kako nozne tako i rucne biti previse udaljene pa samim ti i polozaj u voznji neudoban.Po meni je motor projektovan za dvometrase. Posedovao sam intrudera 1800 jednu sezonu i upravo je to bio najveci problem.Visok sam inace 179 / 80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Jul 11, 2016 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Nisam Jos imao priliku da ga vozim tako da ne mogu da komentarisem pored intrudera na drugom mjestu je bmw gs 1200 ali ebiga kad imam kratke noge Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Jul 12 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U poseti kod familije u Niksicu, kad naidje komsija sa ovim lepotanom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 12 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ultimativni stroj! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...