englis 28 Napisano Jul 5, 2016 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh pred Biljanovac (Kraljevo - Raška) potpuno izgoreo motor podvučen pod zaštitnu ogradu. Šlem na putu. Užas jedan. Ta krivina jeste malo nezgodna i malo je tu izvitoperen asfalt. Šta je uzrok i šta je sa čovekom ne znam. Послато са 6045K уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Jul 5, 2016 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uzas...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 5, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je kolaga preziveo. A sama deonica Kraljevo - Usce - Raska je san da se potera motor. Dosta ljudi na toj deonici precene svoje mogucnosti i mogucnosti motora, guma ... pa se nazalost tako se i "krajputasi" samo nizu jedan za drugim. Da ne pominjem kamione i kombije sa pazarskim vozacima i secenje krivina, ceste odrone... I ja sam poteram po tom putu cesto vise nego sto treba pa posle razmisljam. Po Kraljevu je opste poznato merenje vremena i postavljanje rekorda na toj deonici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
englis 28 Napisano Jul 5, 2016 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam po sebi, jedna od najboljih deonica koju znam napamet ali kao što kažeš veoma rizična zbog saobraćaja i čestih odrona. Trudim se kolima koliko god mogu da olakšam prolaz motociklisti kojeg zapazim u u retrovizoru,jer znam koliko je stresno voziti tu deonicu. Послато са 6045K уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Jul 5, 2016 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zašto je ova tema u crnoj hronici? Molim urednike da premeste temu. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
englis 28 Napisano Jul 5, 2016 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, ako sam pogrešio temu, tako da može i da se premesti, odnosno izbriše. Послато са 6045K уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Jul 5, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan I ja se sjebao na tom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...