markoizkule 883 Napisano Jul 4, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Plan je u petak iz Kule da se dovucem do Zjecara...krecem poslepodnevnim satima tako da sam u zajecaru pred mrak..auto put idemo od vrbasa do paracina. Subota je da se ode do bugarske i belogradčik ili kako se vec izgovara i biće vremena za možda nesto malo kolo proci. Nedelja je za vracanje nazad. Znaci treba mi pomoć oko smestaja..zaječar ili okolina. Neki link ili neka smernica molim as. zatim sta se pored Belogradčika u bugarskoj moze proci u tom danu. interesuju me samo prirodne lepote. Motor je putni tako da nema mesta nekom offroudu ili bas losim putevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 4, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad ides u Belogradcik, nemoj da ides najkracim putem, posle granice pa desno! Idi pravo ka Vidinu odakle te vodi odlican magistralni put do Belogradicka. Naravno, mozes da posetis Vidin, tvrdjavu, mnogo kafica u glavnoj ulici... U blizini Belogradicka ti je pecina Magura koju vredi posetiti. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/68254-bugarska-2011/ Sto se smestaja u Zajecaru tice, ne mogu da ti pomognem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekoliko hotela i motela u Zajecaru, sve zavisi koliko si spreman da platis. Cene se krecu od 1700 do 3500 din. Tebi treba i negde motor da smestis? Javi se imas poruku u inbox, da ti objasnim gde i sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...