Dudic90 374 Napisano Jul 3, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, u planu mi je za godišnji sledeća vožnjica: Šabac - Bled ili Balaton - Grossglockner - Stelvio Pass - Trst - Herceg Novi - Durmitor - Šabac. Potrebna mi je preporuka nekog smeštaja (pristupačnog naravno), i šta bi bilo poželjno videti u toku vožnje. Noćenja sam planirao na Bledu ili Balatonu, potom u Meranu ili Bolzanu, pa u Trstu i potom u HN. Može i neka ispravka rute, nije problem. Hvala unapred. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam umesto puta jadranskom do cg, isao u Umag, a to vreme koje bi potrosio na voznju kroz naseljena mesta iskoristio bih za prevoje po austriji ch ili it. Ja sam svracao u trst, ali sam nocio u umagu, jer je bilo vise nego duplo jeftinije, a more je more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...