mrle 8481 Napisano Jul 1, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3189 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Na drugom forumu mkt kaže da je vozač Dušan, dok Dragan kaže da je ortak njegovorg sina, Vukašin i da je slomio vilicu i da je njegov sin sa njim u Urgentnom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jul 1, 2016 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nesrećni događaj me podsetio na jednu zamalo fatalnu situaciju. Naime dva fara jedan pored drugog mene su prevarila da se radi o automobilu, a ustvari su bila dva motora. Iskrivljena percepcija me navela na osećaj da imam tih nekoliko sekundi da bezbedno skrenem, ali tada nije bio naš trenutak i sve se završilo mojom kamenom facom i zvukom dve mašine u daljini. Sinoćnji događaj je Velika nesreća za obe porodice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13609 Napisano Jul 1, 2016 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde mu je tablica? Nije mi jasno sto je bitno gde mu je tablica? Pa napisano u prvom postu da je motor registrovan i cak napisano na koga.Mnogo me zanima Ok ocigledno bi zeleo da udjes u neku raspravu sa mnom ali nemam zelju za tako necim izvini. Ako si mislio da sam ja imao pik na tebe veruj mi da nisam nego sam zaista protumacio da si mozda prevideo da je napisano da je motor registrovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13609 Napisano Jul 1, 2016 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan I procitao sam da je registrovan, a na njemu nema tablice. Krajnje interesantno, zar ne? Pa ne bih bas pod x file svodio jer je napisano da je otpala tablica a i pre toga mi je bilo logicno da tablica moze da otpadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jul 1, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo tablicu da moze da divlja Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano Jul 1, 2016 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan "ako neko zna kolegu neka javi kako je" ... ako neko zna ženu neka javi kako je njenima .... Na zalost,za zenu znamo kako je,za njene mozemo da pretpostavimo jer smo svi u zivotu izgubili nekog dragog na ovaj ili onaj nacin i saosecam sa njima u svakom pogledu,za kolegu nismo imali info pa sam iz tog razloga napisao to sto sam napisao i bez obzira na to da li je kriv ili ne (pretpostavicemo da je kriv zbog prebrze voznje,a zena jer je prelazila ulicu u nedozvoljenom trenutnku,crveno za pesake prema informacijama kolege koji je prisustvovao dogadjaju i koji tvrdi da su oni vozili na zeleno i opet naglasavam,samo prenosim,ne procenjujem niti sudim) zanima me u kakvom je stanju i zeleo bih da se oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13609 Napisano Jul 1, 2016 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo tablicu da moze da divlja Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Znao sa da u ovom pravcu ide pisanje o tablici no nije mi jasno zasto mislis da ne moze da divlja sa tablicom? Koliko znam kamere (fiksne) ne snimaju brzinu, radar i kada smina snima od napred a bez tablice ce svaki pandur na semaforu da se posebno zainteresuje za njega. Koliko vidim sa slika motor je nov i ima nosac tablice u koji se samo uvuce tablica a ne pricvrscuje se dodatno. Sa takvim nosacem je logicno da tablica prilikom pada ispadne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 1, 2016 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan baka je otišla in a blaze of glory (ako je istina da je baka)... kolega će da se fizički oporavi... i da se nada trkama motokultivatora na stazi u padinjaku. živeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jul 1, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rekao da ne moze da divlja sa tablicom ali mu je bez sigurnije.Ne branim pesaka ali i on se nije ponasao kao odgovoran ucesnik u saobracaju Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
englis 28 Napisano Jul 1, 2016 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan To se zove objektivno opisivanje. Ako je zena poginula, ne mora ceo post da se pretvara u zalopojku. Covek lepo opisao sta je zatekao. Zao mi zene, ako je motociklista kriv treba ga kazniti maksimalno. Ako je 50/50, ona prelazila van pesackog, a on "razvlacio motor" onda ne znam sta da kazem vec steta. umalo dva zivota da oduMa ok je to, nisam to rekao zbog toga što sam "gadljiv", ali malo je neumesno reći za motociklistu "nadam se da nema ozbiljnh povreda" a ovamo lik precvikao ženu na pola jer je eto išao koliko je išao, jer se ganjao sa nekim. Meni je to zazvučalo kao normalna pojava u saobraćaju. Ležernost sam osetio u pisanju. Možda grešim. Da je bila suvozač na motoru nekako bi opis bio na mestu. Sami pali, sami se udarili. Ovako, ako je tačno da je napaljenko išao koliko je išao, taj mi ne bi video više svetlost dana. Meni je neshvatljivo da neko u gradu to radi. Nek ide na navak pa nek se trka. Послато са 6045K уз помоћ Тапатока Ja se izvinjavam ako sam zvucao ''hladnokrvno'',nemam apsolutno nikakvu nameru da se pravdam da li sam takav ili nisam,nego izvinjenje ide iskljucivo iz postovanja prema nastradoloj osobi i njenim najblizima. Temu postavljam i pisem ''objektivno'' prema informacijama kojim raspolazem i nekoliko puta sam naglasio da samo prenosim ono sto sam video i sto sam cuo da se dogodilo(bez ideje da docaram koliko sam emotivna osoba,da odbranim kolegu na motoru,da okrivim ''bahatog'' pesaka,da opisem kako se osecas kada vidis prepolovljeno ljudsko telo,kada joj potkolenica stoji pored glave prakticno (probaj englis to da zamislis pa ce ti mozda biti jasno,gledao si slicne scene po filmovima)...). Kolega na motoru je vozio prebrzo,platio je cenu,i tek ce...na zalost,nije samo on. O krivici,jednosmernoj ili dvosmernoj necu pisati jer ne znam sta se dogodilo,jer opet ponavljam,samo prenosim sta sam zatekao i cuo,nisam postavio temu da pokazem svoje umece kao sudskog vestaka,svoje dramaturske sposobnosti,moci vidovnjaka... Pretpostavljam da je covek potreseniji i tuzniji kada na kraju poruke stavi nekoliko ''tuzica''. Ma ok druže, ne treba da se izvinjavaš s kapirao sam te ja, nego me to malo i potreslo sinoć kad sam pročitao. Nedao bog nikome ovako nešto. Dođe mi svašta da kažem, pa se setim da i taj nesrećnik ima familiju. I nisam mislio da treba da ispoljiš emocije sa smajlijima, nego mi malo bilo ono gorko. Kao da su stradali od treće osobe. Ali ok, ne bih da se na ovom mestu raspravljamo, reagovao sam više emotivno nego što si ti bilo šta pogrešno napisao. Svako dobro. Послато са 6045K уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 1, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh. Zarad analize...vec receno toliko puta, ali avaj... I ja sam onomad (u 17-oj) sjeo da probam brz motor, jurio slicnim bulevarom kroz raskrsnice sa 200+ km/h... 3 zelene mrlje u daljini iznad raskrsice (kroz suze) i gas do blokade. Eventualnog pjesaka ni teoretski ne bih mogao upratiti, a bilo ih je na obe strane vise nego dovoljno. LM, pretekoh nekako tu epizodu, uz mnogo srece, ali bas bas. Pomjesani su mi osjecaji kad god se toga sjetim. U jednu ruku, osjetim neko zadovoljstvo, jer je to ipak bila "luda voznja", pogotovo za te godine, a i "test motor" je bio onanija za to vrijeme, nov, pa jos i tuniran GSXR 1100 sa termignoni-em. Stvarno impresivno. S druge strane osjetim stid, kad krenem da razmisljam o "drugim uglovima", kao npr. kako je to izgledalo nekom tati koji je drzao svog malog sincica (cijenim cvrsto) za ruku dok su cekali tramvaj. Na kraju se pored stida ugura i ona mracna alternativa, na sta bi moj zivot licio (i da li bi uposte licio) da nisam imao srece koliko sam imao. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 1, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bila zima i pojeo vuk magarca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 1, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Znali se nesto vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 1, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Bože me oprosti, ali laknulo mi je kada sam pročitao da je u pitanju baka. Mislio sam da je neka mlada devojka koja je izlazila iz Delta sitija. Ne treba niko tako da pogine ali kad se već desilo bolje neko sa 80 nego neko sa 25. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 1, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Bože me oprosti, ali laknulo mi je kada sam pročitao da je u pitanju baka. Mislio sam da je neka mlada devojka koja je izlazila iz Delta sitija. Ne treba niko tako da pogine ali kad se već desilo bolje neko sa 80 nego neko sa 25. E,sad kad krenu komentari... A i ja mislim isto kao i ti, saosećajući, normalno, sa porodicom nastradale, ali isto tako i sa porodicom našeg kolege, ne prejudicirajući i ne umanjujući krivicu nikog (ili nekog) od njih. Svako od njih neka nosi svoj krst! Tužno je, u svemu ovome, što su izgubljena dva života (na ovaj, ili onaj način). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14177 Napisano Jul 1, 2016 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o ljudskom zivotu i nasilnoj smrti,zar su tu godine bitne? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 1, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Radi se o ljudskom zivotu i nasilnoj smrti,zar su tu godine bitne? Burazeru, zato sam i napisao "Sad kad krenu komentari" Pretpostavio sam da neće svi shvatiti na pravi način ono što je Robin napisao. Naravno da godine nisu bitne, naravno da je bol za izgubljenim članom porodice isti, bez obzira na njegove godine, ali, bar ja tako mislim, priznajem i da grešim, da nije isto kad nastrada roditelj maloletnog deteta, sa svim daljim implikacijama tog događaja, ili neka starija osoba, čija je porodica (pretpostavljamo) već oformljena i koja će mnogo lakše pdneti taj gubitak, što je opet diskutabilno). Uvlačim se u priču oko lakšeg i težeg prihvatanja gubitka, što nije realno, jer svaki gubitak člana porodice je izuzetno bolan. I tu ne mora niko ništa da mi objašnjava, jer sam doživeo, za izuzetno kratko vreme, smrt najmilijih, u izuzetno kratkom vremenskom periodu. Činjenica da je nastradala starija osoba, ne opravdava našeg kolegu, moraće da živi sa posledicama svog ponašanja (i tu ne mislim samo na zakonske posledice). Svako dalje objašnjavanje bi dovelo do daljih komentara, a ja završavam sa onom narodnom "bolje da ide po redu", bez obzira kako ružno u ovom trenutku zvučalo. I još jednom da ponovim, osuđujem bahatu vožnju naših nazovi "kolega" i ugrožavanje tuđih života. Prvi put kada bih saznao da se moji sinovi tako bahate, bilo bi im poslednji put da sednu na motor. Bar dok ja to finansiram. I da dodam, ovu temu shvatam kao izuzetno bolnu i ružnu, ali ipak neophodnu i "otrežnjujuću", za kolege kojima bi trebalo staviti "prst u oko" ne bi li shvatili moguće posledice svog ludovanja. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 618 Napisano Jul 1, 2016 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć sam pročitao vest i zbog nečega sam se potresao mnogo više nego na neku od prethodnih crnih vesti. Danas kada sam vozio na posao vozio sam kao bubica, prestizali me 50cc skuteri. Ako postoji nešto pozitivno u celoj ovoj tragediji, to je da ćemo svi negde u ćošku glave imati ove slike i da ćemo nadam se paziti još više nego obično. Vreme ne može da se vrati unazad, imamo samo jednu šansu da ostanemo živi i čitavi i da ne zavijemo ničiju porodicu u crno. Svejedno da li smo u automobilu ili na motoru. Pre neki dan sam između Rušnja i Ripnja naleteo na Apriliju nekog momka iz Vranića koja se u krivini direktno zakucala u Megan u suprotnoj traci. Dečko je preleteo preko auta, policija koja je bila na uviđaju je rekla da ga je hitna pomoć odvela živog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 1, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ako postoji nešto pozitivno u celoj ovoj tragediji, to je da ćemo svi negde u ćošku glave imati ove slike i da ćemo nadam se paziti još više nego obično. Vreme ne može da se vrati unazad, imamo samo jednu šansu da ostanemo živi i čitavi i da ne zavijemo ničiju porodicu u crno. Svejedno da li smo u automobilu ili na motoru. Na to sam mislio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Jul 1, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio ovo moto forum a ono sve forenzicari. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jul 1, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Koliko skolovani forezicar trebas da budes da bi ustanovio da je neko isao brzo ako je pri udaru prepolovio ljudsko telo? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Jul 1, 2016 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zure negde konstantno, ne obracaju paznju na sebe a ni na druge u saobracaju... Tacno tako,i izgleda da neki nikada nece(ne zele) nauciti,primer kada sam se vracao sa navaka motorom kuci,vozim 50/60 u zavisnosti od ogranicenja i uzivam u voznji,svi zivi me preticu sa automobilima a cak i sviraju,da bi se u jednom trenutku umalo desio direktan sudar dva automobila,ovog sto me preticao i onog sto je dolazio u susret..eto i ko je sad ovde lud... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 1, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koliko skolovani forezicar trebas da budes da bi ustanovio da je neko isao brzo ako je pri udaru prepolovio ljudsko telo? Nije prepolovljena, otkinuta jedna noga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Jul 1, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan ^Onda moja greska, negde procitah... Mislim odmah da kazem da ni ja tu uglavnom ne postujem ogranicenje, kao ni u 90% slucajeva ali i ne idem 150% brze (ovo sto sam napisao nema veze sa brzinom kretanja kolege, ne zelim da zalazim u diskusiju o njegovoj brzini)... Ja da se pitam, uvek treba da je kriv(lji) onaj koji predje kroz crveno, pesak van pesackog, ludak u zaustavnoj, ludak iz sporedne....bez obzira na brzinu kretanja ovog drugog... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Jul 1, 2016 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan slozio bih se sa golubom, ali problem je sto taj "krivlji" (sto prodje kroz crveno, van pesackog, ludak u zaustavnoj) obicno izvuce deblji kraj pa ovaj drugi bude unapred odredjen kao krivac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...