bmwgs 58 Napisano Jul 6, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mene je cak i policija propustala i to na punoj crti...bilo me malo strah ali kad mi je dao desni zmigavac i rukom mahnuo onda sam ih obisao stvarno svaka cast...sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2791 Napisano Jul 6, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2716 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas kad te vide ne da se ne sklanjaju, ima izuzetaka, već idu još na levo maltene gaze u suprotnu traku. Doživeo to više puta vozeći kroz neka sela po Srbiji, većinom bili jugići i neki raspali krševi. Kao da im krivo što sam brži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Avgust 1, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sto se kamping prostora tice, ima li nesto pored ili ne previse daleko od glavnog puta, mislim na TA i FA? Ili su sve privatni smestaji ili hoteli? Kada smo isli prosle godine, na ovoj lokaciji je bila veca grupa Poljaka (10+ motora). Malo dalje niz put je i prodavnica... https://www.google.rs/maps/@45.3452211,24.6348265,302m/data=!3m1!1e3?hl=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rammstein1 84 Napisano Avgust 1, 2016 U prolazu, 69 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda Africa RD03--- BMW K1200GT Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za putesestvije ali poslije Stelvia moram sad probati i Transalpinu definitivno, e jbga . Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Avgust 1, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Probaj obavezno ali nemoj propustiti i Transfagaraš, još je lepši. Ja bio sa suprugom, juče se vratili. Ne može se rečima opisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 884 Napisano Avgust 29, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam u vezi kampovanja. Posto sam bio ovaj vikend..sa sve satorom itd kamp na vrhu planine ne preporucujem sem ako nemate bas dobru kamp opremu. Mi smo spavali na TA, ali ne na vrhu vec na dnu kod crkve (na severnoj strani TA)..ko je prolazio zna koje je mesto..znaci nije neka nadmorska visina i bilo je bas ladno a nije bilo ni vetra ni magle. I na TA i na TF mozes da kampujes blizu vrha...bilo gde gde je ravan teren. bilo je par satora... problem je ako zelis na vrhu da zapalis vatru a nigde drveta..ni suvog ni mokrog ali kada se dignes u pola noci i izadjes da shorash nista ne moze da opise taj pogled u nebo. nigde svetla kilometrima okolo pa zvezde sijaju ko las vegas. ujutro nas docekala temperatura oko 7-8 stepeni. po danu je bilo iznad 30. pa da racunate i na to. po oblacnom vremenu verujem da je malo toplije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...