alexanto 4882 Napisano Jun 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako ove godine nisam planirao MAXI susret u Žablju zbog spleta raznih okolnosti, očigledno da jedan dobar deo MAXI ekipe nije razmišlja na taj način... Ostatak priče sledi a neka je ispričaju njeni autori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Jun 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Glavni krivac 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jun 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan :) Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jun 26, 2016 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve za našeg dobrog Alexanta. Uskoro fotkice i mali video 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Jun 26, 2016 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Par fotki od mene, dok ne stignu od Popovica........ upload image online upload image online upload image online Akteri faktori iznenadjenja...... upload image online upload image online upload image online upload image online upload image online upload image online upload image online upload image online upload image online upload image online Xi xi xi kolko mu nije bilo dobro upload image online upload image online upload image online upload image online upload image online kakva je tisina nastala upload image online Bilo je tu mnogo pitanja, kako, sta, gde, dal ce nas provaliti..... plan A pade u vodu, plan B takodje i na kraju msm da smo uspeli. Jos jedno druzenje, provedeno bas bas bas kako treba 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Jun 26, 2016 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo... Sale voleo bi da si video svoju facu kada smo se pojavili i malo galamili ispred tvoje kapije...ti i tvoji zaslužuju respekt svake vrste,nadam se da ste i vi uživali kao i mi. Slike kacim kasnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci osim da je druzenje ispunilo ocekivanja, a nadam se i Iznenadjenje. Imali smo vremena dok smo cekali klopu da se podsetimo starih ali i da nacnemo neke nove teme :-). ... I tako dva puta. Salu na stranu lep i ispunjen dan! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Vama cast! Bravo za gest, uvek i svuda ste najorganizovaniji, bravo za akciju!! Jos jednom, svaka cast Maksi skuterasi!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Jun 26, 2016 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i rekao na rastanku, da niste zasluzili,ova ekipa ne bi danas bila sa vama. Ovo je najmanje sto smo mogli da uradimo. Ideju su svi rado prihvatili i bacili se u realizaciju. Dan odlicno ispunjen, puno smeha, lepa vest u NS -u,ja stigao pre nevremena i sta vise covek da pozeli. Laku noc, pa se vozamo uskoro. ( puno ideja i dogovora, valjda ce se preneti na tockove) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Jun 26, 2016 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, ima li normalnih medj nas, ovaj Fanky se cereka onim zaraznim smehom, onde Pizon oce nabod-corba proFesorku bem ti fakultet i ko ga izmisli, Trajkovici stavise dete u kufer...se uci od malena, matori Antonic sav u bunilu, Drakulic pliva sa neki balvani budibog sa njim...skace na glavu ce se utepa, pantelija pogubi racunicu pa ostade bez majice...sreca pa zence nije zaboravio negde usput, djura djuraa bogtemazo provozo ata van bga...sta ce to da znaci eto sutra kise nevremena, arsa voza neke t-maxove izdera sve kolena...al sto zence napravi kolece iiihhhh, jos Vesna da je vozila Sasu i Ivana Alexu....ma pun pogodak Ajd pa tako, sutra je nekom rodjendan pa mozda padne jos koje iznenadjenje 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta reci osim uspelo iznenadjenje inace prica je bila da banemo Antonicima sa nekim majcama i da ih odvedemo na klopicu kao mali znak zahvalnosti za sve ove godine koje su nas trpeli dosta je tu ideja bilo , cak je i Djuksijeva tasta imala zapazenu sporednu ulogu u organizaciji 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sve je pocelo ovde... faca vredna milione... ko kaze da u ovaj lad nemos stati 22 motora 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Jun 27, 2016 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja zahvalim što sam izbačen iz grupe, Pozdrav Послато са Smartphone_6.1 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jun 27, 2016 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Xaxa kraljevi....svaka cast:-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Jun 27, 2016 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari, mogu da zamislim kako su zinuli Antonići kad su videli tolike akcijaše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Videti Djuksija sa osmehom sto je izlečio taštu i prepustio se čarima MAXI druženja NEPROCENJIVO... Videti malu Sonjicu u koferu NEPROCENJIVO Voziti se sa Drakulom po Vojvodjanskim serpentinama NEPROCENJIVO Ali videti Ksantovu blago rečeno teleću facu kad mu je zabrundalo 20 motora ispred kuće MASTER CARD 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super druženje uz organizaciju od samo par hiljada poruka, uglavnom o taštama, lekovima, groznim profesorkama, bojama majica i tako bitnim životnim stvarima. Na kraju se izborismo i uspesmo sa izlaznošću od neverovatnih 98%... Organizacija je bila takva da se brzinski dogovorimo, održimo tradiciju, iznenadimo Antoniće i ćao zdravo, što bi ja reko BAM-BAM. Ako neko misli da je trebao da bude tu, a nekim slučajem nije pozvan može mene da pita na PP... a ja se unapred izvinjavam ako je neko iznenadjen i uvredjen... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu jak je momenat kada smo svi u jednom trenutku na jednom mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Jun 27, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za akciju i faktor iznenađenja. :care: :care: I zahvaljujem se na pozivu koji NISAM dobio . Verovatno sam to nečim doprineo a da sam ne znam razlog tom gestu. Možda se i setim jednog dana ... Nema veze, svima vam želim puno pređenih kilometara bez ikakvih problema. I na kraju nisu potrebne replike na ovu poruku 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 644 Napisano Jun 27, 2016 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje svaka cast svima na akciji i gestu koji su bili pozvani!! Slazem se sa ZEMZEMOM. Sigurno je bilo jos ljudi koji bi se rado prikljucili i ucestvovali u celoj akciji ali na zalost neki od nas nisu pozvani!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da zavrsimo sa ovim zalopoljkama... Sedelo se u kafani i resili smo nas par da obradujemo naseg nam Alexanta tako što ćemo skupiti 20ak ljudi i banuti mu na gajbu. Krenula je tema i za nedelju dana došlo i do realizacije. Neke ljude smo mozda preskočili, ali u svakom slučaju NE namerno... Već sam napisao "ako neko nešto ima da kaže ili da pita, može slobodno da mi piše na PP", ali ako ja krenem da prevrćem po vožnjama gde nisam bio pozvan TEŠKO VAMA... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jun 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan da li moze ova lepa tema da se nastavi i potkrepi nekim lepim snimcima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jun 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A pre svega toga smo se čuli Xanto i ja, kada mi je rekao da od susreta u Žablju ove godine nema ništa. Video sam se sa Bracom nevezano za ovu temu, pa smo još tada pričali kako ćemo da osmislimo neko iznenadjenje...nekih nedelju dana kasnije su započeti dogovori, i desetak dana kasnije i realizacija. Niko se na forumu nije zapitao zašto ove godine skupa nema, nas 20ak jeste, i nismo želeli da prekidamo tradiciju, a pošto nismo u stanju da napravimo skup kao što je to do sada Xanto radio, dogovor je pao medjusobno, izmedju ljudi koji se druže van foruma, medju kojima ima i kumova, drugova i prijatelja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep dan i prelepo druženje,ispravljamo grešku prvom prilikom. Sve će vam biti objašnjeno kada se budemo videli i vozili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...