X3M 26 Napisano Jun 23, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze,kupujem prednju gumu, ovu vec cuveno retku veloicinu za Hondu CBR 900rr, u sto boljem stanju(da nije kriva, da ima sto bolju saru i sto mladji dot) posto ih bas slabo ima po oglasima,ako neko ima ili zna nekog ko ima a zeli da proda ili zna gde moze da se nabavi... Moze na pp ili na 0643575868 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Jun 23, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti ponuditi nove gume,Metzeler sportec m3 za 110e ili dunlop qualifire za 130e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Jun 23, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nova....po oglasima ni jedna zadnjiu godinu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 24, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i ja da je ponuda slaba,potrazicu jos malo,pa ako nista kolega mi je dao kontakt,pa ce biti nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 24, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Mani se polovnih guma ako mozes ikako... Metzeler Sportec je dobar, neces pogresiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3483 Napisano Jun 28, 2016 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler sportec M3, stavio sam je pre 3 meseca i bas sam zadovoljan, kao i sa prethodnom M1. Uzeo sam u guevari za oko 90e, sa uračunatim sajamskim popustom, proveri koliko je sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 28, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su ljudi iz ocaja stavljali michelin city grip za skutere,tako da ovo sto ti nudi @konstruktor po ovoj ceni uzimaj bez razmisljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 28, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Pirelli sport demon, nasao dobru... Čisto me zanima,kako se ponasa guma koja je predvidjena za skuter na njemu? Послато са 6016X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 28, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam brate ali na njoj pise max brzina 150 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3483 Napisano Jun 29, 2016 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Pirelli sport demon, nasao dobru... Čisto me zanima,kako se ponasa guma koja je predvidjena za skuter na njemu? Послато са 6016X уз помоћ Тапатока Otprilike kako bi se ti ponašao da igraš basket u kopačkama za fudbal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...