velimirjevtic 471 Napisano Jul 29, 2016 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dve sezone kažeš ? E, ja se onda izvinjavam, učinilo mi se da je ovo ona dovežena iz Austrije, što sam postavio link na prethodnoj strani ... Prosle sezone cena bila 1150e, jedno vreme je nije bilo na oglasima predpostavljao sa da je prodata ali evo je ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2756 Napisano Jul 29, 2016 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Možda je prodaje drugi vlasnik ... meni se učinilo da je to ona sa Austrijskim tablicama, što se pojavila 20. jula na oglasima, pisalo je 600eura, nije fiksna cena ... Mada vidiš šta lijan kaže, da su te starije imale problema i da ih treba zaobići jer su kvarljiva roba ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 354 Napisano Jul 30, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan A en500 u odnosu na ovu ili 535. Posto moze da se desi da pazarim nesto u blizoj buducnosti. Pa me interesuje poredjenje ta tri modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Jul 30, 2016 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan A en500 u odnosu na ovu ili 535. Posto moze da se desi da pazarim nesto u blizoj buducnosti. Pa me interesuje poredjenje ta tri modela. En je dosta zivahniji motor, sem tog cruiser izgleda bas nista zajednicko, EN je veci robusniji, ima masinu kao i GPZ500 KLE i ER5 redna dva cilindra i vodeno hladjenje 6 brzina do 95 kais, od 95 lanac, voli malo da se zavrti na vise obrtaja, yamaha V masina vazdusara kardan 5 brzina, mali broj obrtaja, e sad da su tu masinu ubacili u EN ram bilo bi odlicno, ovako moras da biras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5891 Napisano Avgust 1, 2016 Pana, 561 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je ponovo http://www.polovniautomobili.com/motori/8593490/yamaha-xv500, ocarinjena i samo 500e skuplja ... Doduše sad ima vodeno hlađenje, možda je zbog toga Možda uz motor ide kofa vode kao vodeno hlađenje Ako su i ostali podatci kao ovaj , beži od tog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumanovo 2 Napisano Octobar 27, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: makedonija Motocikl: yamaha virago xv 500 Prijavi odgovor kao problematičan moj xv 500 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...