Jump to content

Moto Zajednica

Prince 250 savet za kupovinu

Recommended Posts

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Kancelarijska stolica iz JYSK-a

Pronasao sam neki interesantan primerak nedaleko od mene, i pogledao bih ga u svakom slucaju. Ono sto mi je zapalo za oko je tehnicki problem, vlasnik je napisao da mu curi ulje na semeringu radilice, pa vas pitam, koliki to problem moze predstavljati da se popravi? Ovde je oglas: http://www.polovniautomobili.com/motori/2342679/sprint-prince-250  Sta vi mislite o ovom primerku?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hronični Motociklopata, 7390 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Nije to nikakav problem, zameni se dotrajali semering i vozi misko,  naravno pod predpostavkom da je stvarno to u pitanju

• U prolazu, 22 postova

Svakako bih ga oterao u servis pre kupovine. Moze li majstor da utvrdi da li je to u pitanju? Malo amatersko pitanje, znam, sorry.

• Svrati ponekad, 316 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Ne bih se premisljao u vezi ovog princa, jos registrovan, mislim da je dobra kupovina.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

• U prolazu, 22 postova

Sad sam isao da gledam motor, kada smo ga upalili, izlio nekih 10-15 kapljica na tlo. Otvorili smo deklu i bilo je ulja na dnu, postavljam slike da vidite.

http://imgur.com/a/46aHs

Motor je stajao celu zimu u garazi, ove godine je vozen samo 300 metara do servisa za tehnicki i to je to. Ceka ga mali servis i lanac je labav. Osim toga mislim da nema nekih mana, sve strujno funkcionise ok koliko sam mogao da vidim, akumulator mu je u garanciji, pali odmah i ne dimi nista na auspuhu, oba cilindra rade lepo, nema nikakvih cudnih zvukova.

Samo me malko brine to curenje ulja, kao sto mozete videti, na dnu dekle je ostao neki naprstak ulja. Ne znam kojim tempom ga gubi (mislim da nije nesto strasno, to u dekli se vrv slivalo celu zimu), mada bih otisao odmah u servis i popravio to, da ne brinem. Sta vi mislite o svemu ovome?

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

druze,ulje mora da bude u toj dekli gde su namotaji

njemu je mozda los dihtung te dekle,pa zbog toga okapljava ulje na beton

proverite nivo ulja u masini,u toj dekli treba da bude vise ulja nego sto se vidi na slikama

• Drug član, 3087 postova

Уља у тој декли не мора да буде, а ако су магнет и бкалемови конструисани да буду на сувом, тј. да их не залива уље из картера, онда и не треба да га ту буде, али то мало уља, напрстак, како рече човек, које се процеди кроз семеринг није дефект који треба да брине.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja