laki 6 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaju negde kod nas da se kupe supermoto zicane felne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces to naci ovde, jedino mozda da ti neko donese iz Madjarske...moze se naruciti i u KTM-ovom predstavnistvu, ali mislim da ce to skupo da te izadje...zasto ne pokusas da nadjes neke polovne felne sa sve diskovima/kocnicama od neke starije 500-tke ili 600-tke, pa napravis prilagodne ploce/spacere i tako vozis...? Mozes da vidis i to neko da ti donese od preko, mozda te sve jeftinije izadje? Mozda da pitas GordanMG-a? Mislim da i Farbach ima i jedne i druge, pa posalji pm njemu, mozda on moze vise da ti kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za moj XT kupio trokrake aluminiumske felne sa sve diskovima i gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam nasao jedne kao Markove aluminiumske kompletne sa gumama i diskovima ali meni se vise svidjaju zicane felne,ako nenadjem nista verovatno cu uzeti te aluminiumske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan dusane,mozes li postaviti sliku da vidim kako to izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Mart 26, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan mozes ostaviti tvoje glavcine i skratiti zbice,samo ti treba obruc,felna ili kako se vec kaze od 17" coli,ima kod mene covek koji to uradi vrhunski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ok ali ja nebi da kvarim enduro felne,zato i mislim da kupim supermoto pa po potrebi da menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Onda uzimaj te sto si nasao, ne zakeraj sa estetikom, Srbija je ovo, dobro je da si i to nasao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ja prednju zicanu od jednog lika kompletnu al mi hvali zadnja, da imam gde zadnju da nadjem uzeo bih ovu prednju i kompletirao bih.A sto se tice ovih aluminiumskih nedaju mi se tolike pare za felne ako mi ruzno stoje na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ovako bi izgledao sa zicanim,a sa aluminiumskim nigde nisam ni nasao sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ja prednju zicanu od jednog lika kompletnu al mi hvali zadnja, da imam gde zadnju da nadjem uzeo bih ovu prednju i kompletirao bih.A sto se tice ovih aluminiumskih nedaju mi se tolike pare za felne ako mi ruzno stoje na motoru U principu skuplje su ti te zicane felne nego da nadjes aluminiumske, gledao sam da uzmem nove spice i bandase (kako se vec pise) BEZ guma i diskova kosta oko 500e. ja sam stavio tockove na moj, sredio oglibljenje i jos neke gluposti sad mi je ostalo jos da kazem sminka. postavicu slike kad ga zavrsim skroz. Kad bi ti rekao koliko ima posla veruj mi ne bi ni kretao da ga radis, ali ja sam hteo da ga uradim priblizno nekom SM-u da sredim oglibljenje i sve ostale gluposti Ove tockove sam ja stavio http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=9390&trazi=1&ur=1&model=0&tip=super%20moto&m=--Oprema-i-delovi-super-moto-felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan onaj TTR sto je imao Mikka je bio do jaja lep, ne moze da se pordi izgled zicanih i livenih tockova. ali cena zeza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Dusane stavi sliku tvog motora da vidimo kako izgledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ...a sa aluminiumskim nigde nisam ni nasao sliku... Šta će ti slika kad Marko ( farbach sa BJB ) iz S. Mitrovice ime takav motor sa supermoto livenim točkovima ( od Monstera ). Odeš kod čoveka i pogledaš i posavetuješ se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan nije u tome problem moj i Markov motor nisu isti njegov je tt600r moj je tt600s,ako znas o cemu ti pricam a sliku sam trazio jer me interesuje kako izgleda na xt,inace Marko mi je komsija na njegovom motoru extra izgledaju aluminiumske felne sto neznaci da lepo izgleda za moj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Dusane sta ima da sredjujem ogibljenje kad napred imam upside-down viljusku a nazad olins ovo je S verzija sto znaci sport na njoj je sve vec sredjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Dusane sta ima da sredjujem ogibljenje kad napred imam upside-down viljusku a nazad olins ovo je S verzija sto znaci sport na njoj je sve vec sredjeno Imas zato sto je drugacije ogibljenje za supermoto nego za enduro. Min je podesavanje a cak je i pozeljna promena opruga. Ako hoces bas sve kako treba. Samo podesavanje vrsi posao..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma necu ja da se trkam sa njim meni treba cisto za po gradu i neke male ture,nego da nije neko bio na sajmu u BG jel bilo tamo felni za prodaju,hoce li biti u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ma necu ja da se trkam sa njim meni treba cisto za po gradu i neke male ture,nego da nije neko bio na sajmu u BG jel bilo tamo felni za prodaju,hoce li biti u NS za trke se menja ogibljenje, za voznu je dovoljno da ga drugacije podesis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...