fanky 1011 Napisano Jun 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dva para su u pitanju, vise mi deluje kao zenski modeli tako da sam vlasnicu pantalona i koristio kao model, stanje pantalona vrlooo zadovoljavajuce, nigde pocepane ili izkrzane, slike prvog modela imaju mekane protektore dok slike drugog modela nemaju uopste 1. Cena 60e 2. Cena 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13934 Napisano Jun 6, 2016 Integrisan, 7678 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra oprema, treba joj samo malo nege. Kozda se ocisti i lepo voskira, bilo bi full Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Inace gospodjica model je visoka 170cm a tezine je skromnih 55kg i par puta sam je vidjao u Hein Gericke, i sto kazes Alekre malko nege koze i kao nove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...