yogibear 15477 Napisano Mart 7, 2019 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan naleteh kod Kineza u Bloku 70 pa se setih ove teme. Jedan metar - 150 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 8, 2019 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko ima li u novim propisima (vezano za tehnicki pregled), problem sa upotrebom nalepnica za kamione ili generalno reflektujucih nalepnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21640 Napisano Mart 8, 2019 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja izlepih zadnji kraj motocikla samo tako! Trake su i na koferu, nosacima... Rep "nebu pod oblake" stopaljka nazad minimalna, potpuni stelth u mraku! Bas su pomodarstvo ovako siljati repovi i svetla, gubi se funkcija.. Elem, ako bude problema na tex. pregledu izlepicu crni kolaz papir preko, izuzetno jeftin i lako se skida (sto cu uraditi cim im na vrata izadjem). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Mart 8, 2019 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Napred bele, sa strane zute i nazad crvene. Tako zakon kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trucker1975 1 Napisano Mart 8, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Grk Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mom RF-u zalepio sa donje strane oklopa crvenu traku, na viljuške sivu i napred i nazad... Sija za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 26, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan On 8.3.2019. at 9:02, N.F.S. je napisao: Ja izlepih zadnji kraj motocikla samo tako! Trake su i na koferu, nosacima... Rep "nebu pod oblake" stopaljka nazad minimalna, potpuni stelth u mraku! Bas su pomodarstvo ovako siljati repovi i svetla, gubi se funkcija.. Elem, ako bude problema na tex. pregledu izlepicu crni kolaz papir preko, izuzetno jeftin i lako se skida (sto cu uraditi cim im na vrata izadjem). Da li su vam na teh. pregledu pravili probleme zbog tih traka. Jer vidim mnogi i preteruju u kolicini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21640 Napisano Maj 27, 2019 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki sam prodao sugradjaninu, jos je u registraciji (do septembra cini mi se), bas cu javiti sta kazu na teh. pregledu.... I na skuter sam zalepio, sto sam uocljiviji to bolje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...