Djeneral 1432 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan E pa drustvo, ponovo su najavili lepo vreme za vikend pa evo odma organizujemo jednu voznju u nedelju 30.03. Plan je da se krene za Bjeljinu iz Novog Sada u 09h gde bi obisli etno selo Stanisic i posetili bi Dacu ako bude slobodan i ako nas primi. Naravno, akcenat je na voznji i klopi ;D Nadam se da ce nas biti barem blizu dvocifrenog jer je Daco rekao da ne dolazimo u manjem broju pa sad da vas vidim...jeste misevi il ste misevi ;D P.S. detaljniji plan ne postoji posto mi zaista ne vozimo po striktno isplaniranim rutama. Sve je stvar dogovora i ljudi koji se prijave (s kim se gde i kada nalazimo je jedino bitna stvar) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ako idete kroz Shabac ja vam se prikljucujem, pozzzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 26, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Praticu vas i ja od Sapca posto bi trebao neku gumu da nadjem za njegovu Magnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan evo tu sam i ja,sa zadovoljstvom ocekujem vas dolazak jelo pice i druzenje obezbedjeno,posjeticemo neke lokale u gradu zatim konobu stanisic i naravno mnogo dobrog rostilja uz banjalucki nektar,gordane kao da neznas put pa cekas nekog da dodje po tebe ,hocu do 12 da budes u bijeljini,takodje pozivam sve one koji zele da se voze da jedu i piju,nemoj posle"i da sam znao" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je SAMO ono,EH DA TRENUTNO IMAM MOTOR Jebiga,trenutno sam bez motora,i ne mrdam nigde dok ga ne nabavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Gazda Daco, evo ovog trenutka sam zvao mog druga Joleta (zeleni ZX10, bio samnom prosle godine kod tebe) i dolazimo i nas dvojica 99%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Gazda Daco, evo ovog trenutka sam zvao mog druga Joleta (zeleni ZX10, bio samnom prosle godine kod tebe) i dolazimo i nas dvojica 99%. dobro dosli ocekujem vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 26, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, zadao sam sebi gust raspored za ovaj vikend, ali dacu sve od sebe. Djenerale, ako ti nije frka, cimni me u subotu popodne-uvece da me podsetis i da se dogovorimo u slucaju da uspem da oslobodim nedelju. Ne znamda li cu imati vremena da za vikend propratim forum pa da budem u toku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, zadao sam sebi gust raspored za ovaj vikend, ali dacu sve od sebe. Djenerale, ako ti nije frka, cimni me u subotu popodne-uvece da me podsetis i da se dogovorimo u slucaju da uspem da oslobodim nedelju. Ne znamda li cu imati vremena da za vikend propratim forum pa da budem u toku. A taman sam se i dovatio telefona ta te priupitam za raspolozenje ;D Nema problema, cujemo se u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, zadao sam sebi gust raspored za ovaj vikend, ali dacu sve od sebe. Djenerale, ako ti nije frka, cimni me u subotu popodne-uvece da me podsetis i da se dogovorimo u slucaju da uspem da oslobodim nedelju. Ne znamda li cu imati vremena da za vikend propratim forum pa da budem u toku. ja te ipak sad podsecam,a ostali koji se ne spominju obavezno da dodju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze samo jedno pitanje? Kolika Vam je Prosecna brzina putovanja? Npr, kad je ravan put i kad nije gust saobracaj? Jer mi polozaj na mom motoru kada vozim, ne dozvoljava bas jako dugo da se vozim. Znam da nije 200, ali da je negde oko 130km/h onda mi odgovara. Ili da se cekamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se unapred izvinjavam na pitanju, a postavio sam ga samo zato sto sam se do sad vozio u grupi, ali samo sa eR-ovima. A tu su brzine i preko 200 na ravnom. I nisam ja vodio nikad te grupe, nego sam samo pratio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze samo jedno pitanje? Kolika Vam je Prosecna brzina putovanja? Npr, kad je ravan put i kad nije gust saobracaj? Jer mi polozaj na mom motoru kada vozim, ne dozvoljava bas jako dugo da se vozim. Znam da nije 200, ali da je negde oko 130km/h onda mi odgovara. Ili da se cekamo. Dosta zavisi od puta i od ucesnika u grupi. Gledamo da ne forsiramo najsporijeg u grupi ali recimo da nam je prosli put brzina bila oko 130+kmh u povratku sa Palica a 110kmh u odlasku do Palica. Tesko je jos reci kako cemo se kretati, cekamo da vidimo ko sve ide. U svakom slucaju se svi nalazimo u Bjeljini pa kako kome odgovara, bez obaveza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je SAMO ono,EH DA TRENUTNO IMAM MOTOR Jebiga,trenutno sam bez motora,i ne mrdam nigde dok ga ne nabavim Nazalost i ja sam o tom sosu ako ti je za utehu ;D.Usskkoorrooo. Zao mi je unapred sto ne mogu ici verujem u dobar provod i klopu koju ce Dača vec spremiti zelim vam sretan put i dobar provod vidimo se uskoro . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se unapred izvinjavam na pitanju, a postavio sam ga samo zato sto sam se do sad vozio u grupi, ali samo sa eR-ovima. A tu su brzine i preko 200 na ravnom. I nisam ja vodio nikad te grupe, nego sam samo pratio. Hehe znam taj osecaj bar 130 -140 da se lepo osecas na R-u 100-110 je vec zamara jako ali izdrzi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 26, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se unapred izvinjavam na pitanju, a postavio sam ga samo zato sto sam se do sad vozio u grupi, ali samo sa eR-ovima. A tu su brzine i preko 200 na ravnom. I nisam ja vodio nikad te grupe, nego sam samo pratio. Neverujem da ces moci od Sapca do Bjeljine ici brze od 100 km\h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se unapred izvinjavam na pitanju, a postavio sam ga samo zato sto sam se do sad vozio u grupi, ali samo sa eR-ovima. A tu su brzine i preko 200 na ravnom. I nisam ja vodio nikad te grupe, nego sam samo pratio. Neverujem da ces moci od Sapca do Bjeljine ici brze od 100 km\h Mislis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 27, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Primio K znanju! Ako budem fit (jer sad nisam ) dolazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jel' primate i mene u društvo, ako budem mogao da idem? Nisam još siguran kakav će mi biti raspored za vikend, ali da pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Mart 27, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Primio K znanju! Ako budem fit (jer sad nisam ) dolazim! Nisi u pitu ili nisi fit. Da nisi opet nesto navuko s nogu (prehladu sam mislio) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Jel' primate i mene u društvo, ako budem mogao da idem? Nisam još siguran kakav će mi biti raspored za vikend, ali da pitam... ne pravi raspored vec dodji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Primio K znanju! Ako budem fit (jer sad nisam ) dolazim! zare se prijavio da pece rostilj i spremio cigare sa cube,dolazak zate je obavezan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 27, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Primio K znanju! Ako budem fit (jer sad nisam ) dolazim! zare se prijavio da pece rostilj i spremio cigare sa cube,dolazak zate je obavezan Jbt...kakvi ste vi Carevi!!! ;D ;D ;D Dolazim,makar sa prehladom,devojkom za vratom i kolima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 27, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...Dolazim,makar sa prehladom,devojkom za vratom i kolima! Ajd za kola da ti i poverujemo, al za devojku...pa nismo ni mi od juče ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...