zagadjenje 66 Napisano Jun 1, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu iz naslova, tačnije ova http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110089-scorpion-exo-1200/ Ja sam je uzeo od Mitrovskog, nosio bukvalno 5-6 puta i od tad stoji. Novembar bi, kraj sezone. Kaciga i dalje kao nova, miriše na novu. Sve je kao opisano u prethodnoj temi, sem što sam ja dokupio i crni vizir koji sam samo montirao za fotkanje, niakd nije ni provozan. On ide uz kacigu, kao i providni. Oba tear off i pin lock ready. Što se veličine tiče, nije baš za M glavu. L, možda bi i neki XL mogao. Cena 250 evra Par fotografija 064/635-62-65 060/635-62-65 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 502 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 660 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan sta pise, koja je velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Piše da je M, ali nije M. Kalup je drugačiji jer je za USA tržište. Valjda su glavatiji. Ja nosim L i ova kaciga mi je sasvim komforna. Cenim da bi nekome ko nosi M bila velika. Jes da ima pumpicu, ali opet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 502 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 660 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Pitam jer ja nosim 61-62cm xl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi probati svakako. Ja nosim L i komotnija mi je nego druge dve Scorpion kacige koje su takođe L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jun 29, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jul 2, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan zaboga moze li se ova kaciga navuc na moju glavu, nosim xl 61-62 , trenutno imam skorpion kacigu xl al mi je ono taman , mozda i malo tijesna, porasla glava u zadnje vrijeme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta bih ti rekao. Samo proba, nejrealnije i najkorektnije. Ne znam nikoga da nosi XL pa da isproba, oko mene sve sitnoglavci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jul 30, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, moše 200 bez crnog vizira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Octobar 28, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena za PS3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...