Endurac 963 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem 1 par "S" velicine (small-za manju musku ruku, ili zensku saku) Alpinestars SP2 koznih rukavica sa protektorima, novo , neotpakovano - 50 eur. i jedne crna casual textilne pantalone , manje, br 28, sa dzepovima sa strane za 35 eur. Takodje Alpinestars. 065 55 22 505 Marko Moze i zamena za neke dzidza bidze a moze i solarno placanje (najpre)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan A za koju visinu i težinu bi otprilike odgovarale pantalone. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu pokusati da se setim, Cope ih je jednom probao i uzeo jedne , ali mislim da u bile #30 a ne #28. Dobio sam 2 para pantalona, i te 1 rukavice pre skoro god. dana ali je skroz pogresan br. Tad sam ih prvi put oglasio ali sam skroz zaboravio dok juce nisam otvorio gepek od kola posle 6 meseci ;D Za osobu visine npr 165 cm. Normalno gradjenu. Moz da se proba. Rukavice za manju musku ili zensku saku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...