mrle 8622 Napisano Maj 31, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nešto u ovom fazonuhttp://www.sportvision.rs/oprema/39102855-bmx-20ht-sunny-belo-plavo-crn Za klinca koji će da napuni šest godina. Ne bih kupovao sa menjačem. Znači poželjno da je nešto namunjen "opasan". Da je muški i da je 20''. Možda se neko bavi ovim, pa bolje njemu da dam keš nego ovim monopolistima, neoliberalnim kapitalistima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Maj 31, 2016 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam klince u tom uzrastu koji dosta vremena provode na biciklu. Slažem se sa tobom da im u ovom uzrastu ne treba mjenjač, mojima sam birao bicikle sa kontrom (nožnom kočnicom) i u mom slučaju blatobrani su jako poželjna stvar. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8622 Napisano Maj 31, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan + baš to , kontra i blatobrani. Već dobro pravi pajkance i pokušava neki dečiji stunt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...