Marinko94 12 Napisano Maj 30, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan Postao sam vlasnik jedne lepotice pa da se pohvalim 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Maj 30, 2016 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dopada :jee1: Puno sretnih kilometara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 30, 2016 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, da je vozis u zdravlju i veselju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 30, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Да те лепо и безбедно служи диода Него, где су шаре остале овој предњој гуми? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Maj 30, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan Да те лепо и безбедно служи диода Него, где су шаре остале овој предњој гуми? Hvala puno svima...Ima ih nego je tako ispala slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Maj 30, 2016 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 30, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Jun 12, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c0st01 81 Napisano Jun 14, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis,Kraljevo Motocikl: . Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Sent from my SM-G531F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha-high 17 Napisano Jun 18, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: Chicago Motocikl: R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da mu nabacis Akrapovic,ili Two brothers i da promenis kacigu i full Lepa masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 18, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pusti i izduve i kacige nego kupi pristojnu zadnju gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Jun 18, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Kupi komplet guma... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Jun 19, 2016 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi komplet guma... Sent from my iPhone using Tapatalk Sad ce jos malo ne moze sve odjednom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Jun 10, 2017 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sveza od danas posle servisa,zamenjeno ulje i filter,magnet i namotaje,nova lamela stigla zadnja guma jos prednja da stigne i spremna je za sezonu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Jun 11, 2017 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Je li ono sat od šestice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Jun 12, 2017 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Jun 16, 2017 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla i prednja Pirelli Diablo rossa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano April 7, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da malo dignem temu. Možete li mi reći malo više o ovom modelu, tačnije 2003 god.. Sutra idem da gledam jednu, a nisam ama baš nikakvog iskustva imao sa njima, a inače sa R.. Najpriližnije mi je bila cbr 600 f4 koju sam vozio 2 sezone.. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano April 8, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Niko nema da vozi r1 02/03 na ovom forumu, od toliko aktivnih članova? Pih.. Slika iz opštih tema, mogu da iskopam bilo gde na netu, viceva i td.. Palamudjenja (koja prelistavam, ni ne litam) u ostalim temama, takodje.. Kad god mi je trebala neka informacija iz moto sveta nisam je ovde našao (zanemarimo pretragu foruma koja je ravna qrcu).. Npr vezano za ovaj model, par tema... 90%odgovora "nije to za tebe" "batali to, kupi 600ccm" od likova koji su manje više prošli pored ovog modela.. Hoću da kažem da je forum pun onih koji sviraju q.. Čast izuzetcima, kojih je veoma mali br. u odnosu na br. Č članova.. Toliko od mene, koji sam u poslednjih godinu dana i malo jače ovde bio bar 15 min svaki dan, a u putopisima i po 6 sati na dan.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano April 8, 2020 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ko da ti kaže... Kao model nema neku "bolest" osim što mu stator ne trpi toplotu i manjak ulja. Druga brzina hoće da strada ako je voze majmuni. Ovo ostalo je standarno kao kod bilo kod motocikla... Osnovne provere. Ako ne znaš šta da gledaš zovi nekog da pođe sa tobom. Ovako, čistokrvni R iz zlatne ere te klase. Meni je uvek bio interesantan jer ima kombinaciju ubrizgavanja i karburatora. Teško ćeš da nađeš dobar primerak, stoka sve polomila uglavnom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano April 8, 2020 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo već šesta godina vozim jednu takvu, i mogu se apsolutno složiti sa Alekre.. Stator sam morao i ja mjenjati Sve ostalo je uz redovno održavanje u najboljem redu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano April 9, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima.. Bio, video, "prob'o" i shvatio da nije za mene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano April 9, 2020 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti se nije svidjelo Vjerovatno "malo" previše napadan položaj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano April 9, 2020 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čistokrvni R u svakom smislu. Opasan motor, čak i za današnje pojmove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16512 Napisano April 9, 2020 Integrisan, 4943 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, BanditVA said: Hvala na odgovorima.. Bio, video, "prob'o" i shvatio da nije za mene.. Malo vise informacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...