gagi982 44 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav..potreban mi je dobar majstor za sw 600..Bg ,pancevo .. Ako znate nekog (a znam da znate ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Maj 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Darko (Satelis) mu je nick na forumu.pošalji mu poruku. Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagi982 44 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: CrossTourer Prijavi odgovor kao problematičan Naisao sam na par njegovih postova..Covek je ..sta reci..svaka cast..on mi je i bio prva opcija..skuter stize za par dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Maj 30, 2016 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Nema greske..iz svih delova Srbije a i od napolje dolazimo kod njega! Preporuka i sa moje strane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...