SSrdjan 0 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas za pomoc. Polozio sam teoretski ispit za A kategoriju pre dve nedelje. Sad sam poceo sa prakticnim casovima i to ide jako sporo jer auto skola ima samo jednog instruktora. Vezbam na motoru sa manuelnim menjacem, a planiram da vozim vespu. Da li neko zna neku auto skolu u Beogradu gde moze da se vezba i polaze na automatiku? HVALA PUNO NA POMOCI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 26, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nauci da vozis motor nece ti nista faliti, jedino vidi neku auto skolu koja ima vise instruktora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSrdjan 0 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK. Hvala puno. Nasao sam par alternativa u medjuvremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2241 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Vir. Vozi se beverly 500 Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSrdjan 0 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali Vir nema automatik motor za A kategoriju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne može automatik za A. Traže da bude najmanje 600 ccm i sa brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSrdjan 0 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze automatik za A po novom zakonu. Motor mora da bude preko 35 KW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5993 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kad polozis za A kategoriju na automatiku, u stvari ti ne znas da vozis motor.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne bi znao da vozi motor ako polozi na automatiku? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSrdjan 0 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kategorija je A kategorija. Motor jaci od 35KW i helikopter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima automatika preko 35 kW? I koliko koštaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2241 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Aha...ja sam polagao za A2. Msm da imaju neke autoskole burgmana. On ispunjava uslov za A ja mislim. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSrdjan 0 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Ja dam nasao autoskolu sa Suzuki Burgman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ma odradi na manuelu...... Kad udje voznja u krv zaboravices skuter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSrdjan 0 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad je gotovo. Odoh na Burgmana. A i hocu da voz Vespu posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam planirao prvi bajk.....sa iskustvom Nula... hteo nesto od 250cc max tipa dominator ili tako nesto ili cak Ybr 125... I svi su bili u pravu kad su rekli da cu to prerasti za nedelju dana... Hvala mi sto sam ih poslusao i uzeo 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Maj 26, 2016 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kad polozis za A kategoriju na automatiku, u stvari ti ne znas da vozis motor..Na cemu god polozis ne mora da znaci da znas da vozis. Dozvola motor ne vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSrdjan 0 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dozvola motor ne vozi - TO mi se svidja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSrdjan 0 Napisano Maj 26, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram Vespa GTS300 Ja kad sam planirao prvi bajk.....sa iskustvom Nula... hteo nesto od 250cc max tipa dominator ili tako nesto ili cak Ybr 125... I svi su bili u pravu kad su rekli da cu to prerasti za nedelju dana... Hvala mi sto sam ih poslusao i uzeo 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSrdjan 0 Napisano Jul 18, 2016 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da svima javim da sam od 07. jula ponosni vlansik dozvole A kategorije!!!! Sve zavrsio u autoskoli TREF na Bogosloviji. Imao NAJboljeg instruktora svih vremea - Zorana Bogdanovica! Na polaganju samo 1 negativni poen. Sad samo jos da mi stigne motor! Hvala svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 19, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zoran je i meni bio instruktor još 2010. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...