Segamegadrive 426 Napisano Maj 24, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista prelep putopis, i svaka cast na hrabrosti, retko koja bi se zena sama uputila u takvu avanturu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Neko rece na vikend voznji jesenas da si veci bajker od 90% beogradskih motorista ,a sa ovim to i dokazujes ,sta je bilo sa motorom sto nije vukao od gorazda do foce ,sto je duplirao potrosnju? Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3272 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 722 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam šta je tačno bio uzrok,da li loše gorivo ili samo kiša ili i jedno i drugo.Uglavnom nisu radila sva četri cilindra.Kad se sve osušilo,a u međuvremenu sam sipala novo gorivo sve se vratilo na normalu.Narednih 1000 km nije trošio više od 5l. Marko, i ja pozdravljam Petranu i čekam neku zajedničku bjb vožnju,to su stvarno nezaboravna druženja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 25, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, svaka cast Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za koleginicu,hrabro i odlučno,svaka čast! Uživao sam čitajući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast jednoj dami na ovakvoj avanturi Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Браво! Храбро и одважно. Хвала на дивном путопису. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erceg 8 Napisano Maj 25, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Brdovita Macva Motocikl: GS 500 E, Piaggio free jarac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 653 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 325 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mora i moja Diverzija overiti to Tjentište. Na kojoj pumpi si sipala gorivo? Da znam da ne sipam na njoj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3272 Napisano Maj 25, 2016 Zainteresovan, 722 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Sipala sam u Zvorniku. Odmah kad se pređe granica i krene ka Sokolcu sa desne strane je pumpa.Nisam zapamtila kako se zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, divan putopis i svaka cast jer nisi odustala zbog loseg i kilavog vremena tih dana. KISA najveci protivnik motociklista . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Maj 25, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Majo, oduševljava me tvoj entuzijazam - nekako je to retkost u zadnje vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan svaka ti cast curo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Jun 1, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hrabro nema šta - svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Jun 1, 2016 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 1, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Priseticu se ove tvoje avanture i hrabrosti , prilikom neke dileme - ici ili ne ici.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na odlučnosti i hrabrosti da se ostvari zacrtano! Sam putopis je lepo napisan i prošaran prelepim fotografijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jun 12, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,to je pravi duh i entuzijazam.Ko god da se dvoumi sta i kako,treba da procita tvoj putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 12, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Putopis i hrabrost za 10+. Usuditi se sama krenuti na takav put zasluzuje svaki respekt. Zelim ti jos puno lijepih i bezbjednih putovanja koja ces vjerovatno opet podijeliti sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan A ja i drugar juče ceo dan se ko babe nećkamo, gledamo u nebo oće li neće li kiša, ne bi li se provozali do grada malo... Te pokusnućemo, te ladno je, aj sutra ćemo, ma ajmo, ma ček još malo... Strašno... Devojko tri kape dole, ne jedna! Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5079 Napisano Jun 13, 2016 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Prošla kroz Nevesinje i nije se javila, e svašta. Putopis odličan, svaka čast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3272 Napisano Jun 13, 2016 Zainteresovan, 722 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mostarac,sledeći put se sigurno javljam kad budem prolazila kroz Nevesinje.Tada sam imala baš malo vremena,trebalo je tog dana obići Mostar i stići do Crne Gore.Onda pijemo kafu sledeći put ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 13, 2016 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan hehe evo i ja se baš nešto nećkam da li da idem solo da se vozam do Sarajeva pošto me skoro zezao motor pa sam malo izgubio samopouzdanje u mašinu i onda vidim ovu temu... Pravi si laf ja mislim da iako imam iza sebe podosta kilometara i na daljim turama da se ne bi usudio da nastavim dalje. Dobar putopis sve u svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5079 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mostarac,sledeći put se sigurno javljam kad budem prolazila kroz Nevesinje.Tada sam imala baš malo vremena,trebalo je tog dana obići Mostar i stići do Crne Gore.Onda pijemo kafu sledeći put ☺ Mogla si kod mene noćiti, prošla si mi kraj stana 200m... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3272 Napisano Jun 14, 2016 Zainteresovan, 722 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Eh,pa nisam znala.Hvala, biće još prilike ja se nadam da prođem tim putem pa da se i upoznamo ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...