konjarnik 6 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Istin li je da u Kini motore mogu da voze samo kineski drzavljani. Kao stranac ne smes da vozis? Prosto ne mogu da verujem.Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8484 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 3201 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, svim vozilima, smeju da upravljaju samo kinezi. Mislim da vazi i za vozove, pa kad ulazi kompozicija iz Rusije, moraju da se zamene lokomotive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan To je jako opsirna tema o kojoj je bilo dosta reci na ovom forumu a i na drugim. A sto se tice vozova, menja se kompletan donji deo svih vagona, jer ruske sine su sire od svih ostalih u svetu Menja se i vagon restoran i kuvari... Valjda Rusi ne smeju da kuvaju u Kini ;D ;D ;D Botom line, moze da se vozi u Kini samo se ne isplati cela zajebancija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 85 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ruska varijanta sa nestandardnim prugama je svojevremena opcija borbe protiv invazije, da ne bi mogli da se koriste vozovo za snabdevanje trupa....danas je sve to tako smesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da ali je preteran osecaj kad si u vozu a oni ga dignu na kao neke viljuskare.provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, svim vozilima, smeju da upravljaju samo kinezi. Mislim da vazi i za vozove, pa kad ulazi kompozicija iz Rusije, moraju da se zamene lokomotive. Koliko se sećam, a nikada mi nije bilo jasno, lokomotive su se menjale i u Prijepolju/Bijelom Polju. To je ona dugačka neobjašnjiva pauza usred šume. Elem za Kinu, to mislim da ni Kinezi sami ne znaju tačno a sve zavisi na koga naletiš na granici. Ljudi prolaze, vozaju se, a i Kina se menja tako da je sve moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Istinu zbori Bosi. Ja kada sam vozom putovao Bgd-Moskva-Peking, pre 18 godina, isterali su nas iz vagona i na ulasku i na izlasku iz Rusije, tj. dizali vagone bez nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...