KILEbg 1264 Napisano Maj 23, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan heheh... ja mislio pitas za TR1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 23, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na Scorpion. Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока U Maxmomentu dole kod kruznog toka kod lastine stanice. Odlicna radnja,imam jako prijatna iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 23, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Svraticu da pogledam. Hvala. Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 23, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim i ja... kao neko ko ima TR1. Evo ovako... kacigu imam par meseci (tek) ali sam je isprobao u skoro svim uslovima. Doduse nisam probao da zatvorim luftere i da spustim vizir do kraja. Е јебига сад Како причати о буци у отвореној кациги? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1264 Napisano Maj 23, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne nisi me razumeo... spustio sam ja vizir ali nije sa sve onim skljoc na kraju A lufteri... pa jbg... ja to nikad ne zatvaram... ali nikad. Da se ja pitam ne bi ni trebala da postoji opcija zatvaranja luftera :D:D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Maj 23, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa opet. Cim nisi sa tim skljoc onda nije do kraja i kapiram da to nije merodavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 259 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan @Lalajko, ja sam koristio fg15, kupio u guevari u M velicini. Posle dva meseca jastucici nalegli pa mi je bila velika i prodao je ortaku . Lagana je i lepo izbalansirana za brzine preko 100km/h ali je previse bucna, cak i sa cepovima nije prijatna za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 25, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih koristio te cepove pa makar ne vozio motor Zamisli, svaki put kad stanem negde, skidam kacigu, vadim cepove... pa jos i podkapa u kombinaciji (da se ne prlja kaciga) i dzabe ti ceo pos'o. Ovaj Scorpion me zainteresovao, moram d'idem da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 25, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, provjeri kakve su cijene i slično, možda mogu da ti nabavim/kupim/pošaljem iz inostranstva sa nekim drugim uslovima (čitaj: manjom cijenom)...Ja sledeći vikend dolazim kući pa je već možda malo kasno, ali mogu da pošaljem busom možda, ili kombijem do svoje porodice negdje pa da odeš... Šta znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 259 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih koristio te cepove pa makar ne vozio motor Zamisli, svaki put kad stanem negde, skidam kacigu, vadim cepove... pa jos i podkapa u kombinaciji (da se ne prlja kaciga) i dzabe ti ceo pos'o. Ovaj Scorpion me zainteresovao, moram d'idem da probam. Pa ne vozis cafe racera, skuter ili neki gradski motor pa ces da stajes svakih 500 m, vec touring motor. 50, 60 i vise km pa pauza. A cepovi su itekako korisni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Scorpion me zainteresovao, moram d'idem da probam. Kupio sam EXO500 ali sam malo omasio velicinu. Za ono malo koliko sam je vozio meni je bila odlicna i jos uvek se kajem zbog omaske. Ako ti odgovara XL velicina, i imas nekog ko prolazi kroz sever Italije ovde je imas za 120e : http://www.outletmoto.com/en/helmet-scorpion-exo-500-air-focus-p-2678.html Nova verzija, EXO510, bude cesto na snizenju u Louis-u, ali ne nesto znacajno mada u svakom slucaju jeftinije nego u Maxmomentu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...