Mare_FZ 61 Napisano Maj 18, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od zapljenjenih motocikala bahatih vozaca u NY, buldozeri prave palcinke. Koliko me zaboli svaki santimetar kojim buldozer predje preko motora, toliko mozda i opravdavam ovaj potez. Biti bajker, bar kod nas, podrazumeva biti i drustveno odovoran, u smislu postovanja propisa, ponasati se u saobracaju onako kako bi i ti zeleo da se neko drugi ophodi prema tebi, biti kolegijalan i pre svega drug na durmu. Bio sam dosta puta svedok nasilne voznje motorista, ne bih rekao bajkera apsolutno, i sam se pitam sta je po glavama tih ljudi. To sto ce on stradati, manje vise sam sebi sudi, nego sto ce unesreciti porodicu nekog deteta koje prelazi ulicu. Zanima me vase misljenje za potez NYPD-a i sta vas iznervira kad vidite na putu da rade "kolege" https://www.youtube.com/watch?v=xpiiv4Nq0H8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Maj 18, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su napravili nepotrebno samoreklamiranje zarad političkih poena. Motorcikli su mogli završiti na mnogo pamentijem mestu tipa neke rendžerske uprave (kroserice i kvadovi), gde bi služile svrsi a sportaci nekakvoj agenciji, udruženju za bezbednost u saobraćaju pa da dodatno obučavaju buduće, novopečene vozače i učine ih socijalno odgovornima. Možda baš i te vozače kojima su i oduzeti. Bogata zemlja, mogu si priuštiti rasipanje pa ih donekle i razumem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Maj 18, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je vozila kao sto pomenu neko mogli su bolje da se iskoriste, ali ovaj zakon o konfiskovanju skroz podrzavam, oduzmes motor i dozvolu na 10 godina i cao, na zalost u svim gradovima imamo "njuske" kao sto Veljko opisa, i na jos vecu zalost svi dobijamo negativnu reputaciju zbog istih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Maj 18, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi tu nedostaje....a da,ti liko vi od kojih su oduzeti motori su trebali da budu prisutni, a posle demonstracije da svako svoj motor raspetlja kako zna i ume, pocisti lom za sobom i odnese ono sto je ostalo od motora na deponiju...i verovatno jos i plati za to. Ubedjen sam da mi nikad vise ne bi palo na pamet da ugrozava druge i sebe, ali sto je najbitnije, verovatno ni nikome iz njihovog okruzenja isto to ne bi palo na pamet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Maj 18, 2016 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl je proizvod potrosackog drustva, a to nama nikako da udje u glavu. Tacnije posto smo deca socijalizma tesko nam je da shvatimo da se nesto unistava, da se baca, da ima svoj rok trajanja...i tako to, ovo ono. Sirotinja nas naucila da stalno nesto prekrajamo i presipamo iz supljeg u prazno. Secenje usiju zarad krpljenja pozadine je svakodnevna realnost. Ukratko po sprski, bas me zabole za gomilu gvozdja. Otici ce u naispravniju namenu...opet u sirovinu...a tek me zabole za one sto im je oduzeto. Ispada da je i to dobro. Produzili im zivot, a mozda i spasili neciji ko bi neduzan mogao da strada. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4907 Napisano Maj 18, 2016 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je toliko glupo da boli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Maj 18, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako im već oduzmu motor, bas vlasnike(bivse) briga sta ce policija kasnije uraditi sa njima, smrskati, zapaliti...jer motori vise nisu njihovi, niti ce biti. Bolje da su ih prodali na nekoj javnoj aukciji, i novac iskoristili za edukaciju novih mladih vozača, podizanju svesti običnim građanima o motociklistima u saobracaju itd... Sent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Maj 18, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije toliko strašno: malo spreja, super lepak i pravo u oglase uz napomenu "pao sa ćopave u garaži". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Maj 19, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bahatost je ljudska odlika. Motrcikl je ispravan ili ne (I) legalan. Nisu motori krivi. oni su predmet koliko god ih mi volelei. Kako su neke kolege rekle, problem su umovi pojedinih pripadnika ljudske vrste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 19, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, baš noćas od negde od 2 do pola 5, dva klinca na dva eRa. Suzuki i Honda 600. Povađeni auspusi, urlaju. Dolaze i odlaze kod nekih komšinica. Imaju kacige i jakne ali pijano, ludo, turiraju. Odu negde pa se vrate pa opet turiraju, vibriraju zgrade i svi mi. Nenormalan zvuk. Namerno. Kad upali odmah u crveno. Pa kao kreće 200. Pa dođe i pre gašenja izduva jedno minut-dva do max obrtaja. Da izađem i da se svađam sa pijanim klincima? Da ih sačekam sutra? Ne znam. Samo znam da bajkere sad mrzi nekoliko stotina stanovnika mog bližeg okruženja. A ja treba da stavim kacigu i vozim motor. Posle mi neko na putu mrtav hladan izleti, iseče, izgura jer mrzi motore, nije spavao od budala kao ni ja. Da dodam da sam tačno ovako zamišljao te njihove motore kao na snimku. Haha, to su bilo dani. I mi smo tako isto, nema ti niko ravan kad si na eru i kad imas 18 godina. Ne znam kako sam preziveo te godine, nesto me je sacuvalo ili sam imao srece 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 19, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan amerikanci bacaju i žito u more, da bi održali cenu, kad im to odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 19, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, baš noćas od negde od 2 do pola 5, dva klinca na dva eRa. Suzuki i Honda 600. Povađeni auspusi, urlaju. Dolaze i odlaze kod nekih komšinica. Imaju kacige i jakne ali pijano, ludo, turiraju. Odu negde pa se vrate pa opet turiraju, vibriraju zgrade i svi mi. Nenormalan zvuk. Namerno. Kad upali odmah u crveno. Pa kao kreće 200. Pa dođe i pre gašenja izduva jedno minut-dva do max obrtaja. Da izađem i da se svađam sa pijanim klincima? Da ih sačekam sutra? Ne znam. Samo znam da bajkere sad mrzi nekoliko stotina stanovnika mog bližeg okruženja. A ja treba da stavim kacigu i vozim motor. Posle mi neko na putu mrtav hladan izleti, iseče, izgura jer mrzi motore, nije spavao od budala kao ni ja. Da dodam da sam tačno ovako zamišljao te njihove motore kao na snimku. Čuš ne znaš šta ćeš, zoveš miliciju i smaraš ih da dođu, ne da bi oni nešto uradili, nego kad već ti ne spavaš da ne spavaju ni oni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Maj 19, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pomalo nejasno kako to da su samo "terenci" na gomili, zar su samo njihovi vozači bahati? Ili je ipak reč o makinama bez odgovarajućih urednih papira - registracije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Maj 20, 2016 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovo isto rade bahatim vozačima automobila onda podržavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Maj 23, 2016 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Quad's and dirt bikes are illegal in NY... zato su samo "terenci" na gomili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Maj 23, 2016 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Oni nisu nigde (u amerikama) street legal. Za Evropu se rade homologacije za qvadove sa rasvetom, komanda kocenja na sve rockove...pa i redukcija snage. Cross, zna se, za poljanu, jarak, brdo i sumarak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo ova tema nema veze sa snimkom, mislim da bar treba razumeti o cemu se radi pa postaviti temu za diskusiju. Ovo nisu motori bahatih vozaca nego ne registovani off road motori i kvadovi koje siromasna populacija vozi po ulicama i zajebava pandure i izvodi ulicni stunt. unistavaju ih zato sto nema registrovanih vlasnika. Za Ameriku i citav svet bilo bi bolje da ovako unistavaju oruzje , Ja polako pocinjem da mislim da grupa ljudi koja je ovde prijavljena kao bikeri su u stvari trolovi, strani placenici. Pa ko je vidio pljuvati po svojoj grupaciji a sve kao krivi neki klinci, neki R-ovi. Kao treba voziti po gradu 40km/h, motoristi divljaju i slicno. Pustite bajkere prebacite se na one sto pricaju mobilnim telefonom u kolima ili ne vezuju decu pojasevima, tih ima vise nego bajkera koji divljaju. Mislim da je kod nas faktor 1000:1 za divljake u kolima naspram nasih divljaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo ova tema nema veze sa snimkom, mislim da bar treba razumeti o cemu se radi pa postaviti temu za diskusiju. Ovo nisu motori bahatih vozaca nego ne registovani off road motori i kvadovi koje siromasna populacija vozi po ulicama i zajebava pandure i izvodi ulicni stunt. unistavaju ih zato sto nema registrovanih vlasnika. Za Ameriku i citav svet bilo bi bolje da ovako unistavaju oruzje , Ja polako pocinjem da mislim da grupa ljudi koja je ovde prijavljena kao bikeri su u stvari trolovi, strani placenici. Pa ko je vidio pljuvati po svojoj grupaciji a sve kao krivi neki klinci, neki R-ovi. Kao treba voziti po gradu 40km/h, motoristi divljaju i slicno. Pustite bajkere prebacite se na one sto pricaju mobilnim telefonom u kolima ili ne vezuju decu pojasevima, tih ima vise nego bajkera koji divljaju. Mislim da je kod nas faktor 1000:1 za divljake u kolima naspram nasih divljaka Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem, i što si se ti osetio prozvanim i uvređenim. Video snimak je sa youtube kanala, možeš videti i naslov koji je autor postavio, ja ga nisam smišljao, a na osnovu toga je tema i postavljena. I stvarno mi nije jasno o kakvom trolovanju ti pričaš....? Opusti se i uživaj i lepom vremenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Maj 29, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan Бољи би резултат имала акција ако би се ти мотоцикли и квадови који су ''одузети'' продали (или како год, само да их држава уновчи) и донирали онима којима је новац најпотребнији. Увек има оних унесрећених који немају новце да плате лечење које је тамо прескупо, а ништа у животу нису скиривли што их је задесила таква несрећа... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 29, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan :lol3: Bocca_freedom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Maj 29, 2016 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo ova tema nema veze sa snimkom, mislim da bar treba razumeti o cemu se radi pa postaviti temu za diskusiju. Ovo nisu motori bahatih vozaca nego ne registovani off road motori i kvadovi koje siromasna populacija vozi po ulicama i zajebava pandure i izvodi ulicni stunt. unistavaju ih zato sto nema registrovanih vlasnika. Za Ameriku i citav svet bilo bi bolje da ovako unistavaju oruzje , Ja polako pocinjem da mislim da grupa ljudi koja je ovde prijavljena kao bikeri su u stvari trolovi, strani placenici. Pa ko je vidio pljuvati po svojoj grupaciji a sve kao krivi neki klinci, neki R-ovi. Kao treba voziti po gradu 40km/h, motoristi divljaju i slicno. Pustite bajkere prebacite se na one sto pricaju mobilnim telefonom u kolima ili ne vezuju decu pojasevima, tih ima vise nego bajkera koji divljaju. Mislim da je kod nas faktor 1000:1 za divljake u kolima naspram nasih divljaka Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem, i što si se ti osetio prozvanim i uvređenim. Video snimak je sa youtube kanala, možeš videti i naslov koji je autor postavio, ja ga nisam smišljao, a na osnovu toga je tema i postavljena.I stvarno mi nije jasno o kakvom trolovanju ti pričaš....? Opusti se i uživaj i lepom vremenu... Ja licno se nisam osetio prozvanim, ako pazljivije procitas pricao sam o grupici samokriticnih bajkera koji se javljaju svako malo i kritikuju bajkere i voznju i daju neke savete. Evo ja cu ti poslati par linkova sa kolima a ti se prijavi u udruzenje vozaca BMW, audija ili Alfi pa tamo probaj da pravis samokritiku. BTW u naslovu stoji "renegate" sto nikad nije bilo bahato, bar ne u tom govornom podrucju. Vreme jest lepo i ja uzivam, opusten (za ovaj savet necu da te kritikujem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo ova tema nema veze sa snimkom, mislim da bar treba razumeti o cemu se radi pa postaviti temu za diskusiju. Ovo nisu motori bahatih vozaca nego ne registovani off road motori i kvadovi koje siromasna populacija vozi po ulicama i zajebava pandure i izvodi ulicni stunt. unistavaju ih zato sto nema registrovanih vlasnika. Za Ameriku i citav svet bilo bi bolje da ovako unistavaju oruzje , Ja polako pocinjem da mislim da grupa ljudi koja je ovde prijavljena kao bikeri su u stvari trolovi, strani placenici. Pa ko je vidio pljuvati po svojoj grupaciji a sve kao krivi neki klinci, neki R-ovi. Kao treba voziti po gradu 40km/h, motoristi divljaju i slicno. Pustite bajkere prebacite se na one sto pricaju mobilnim telefonom u kolima ili ne vezuju decu pojasevima, tih ima vise nego bajkera koji divljaju. Mislim da je kod nas faktor 1000:1 za divljake u kolima naspram nasih divljaka Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem, i što si se ti osetio prozvanim i uvređenim. Video snimak je sa youtube kanala, možeš videti i naslov koji je autor postavio, ja ga nisam smišljao, a na osnovu toga je tema i postavljena.I stvarno mi nije jasno o kakvom trolovanju ti pričaš....? Opusti se i uživaj i lepom vremenu... Ja licno se nisam osetio prozvanim, ako pazljivije procitas pricao sam o grupici samokriticnih bajkera koji se javljaju svako malo i kritikuju bajkere i voznju i daju neke savete.Evo ja cu ti poslati par linkova sa kolima a ti se prijavi u udruzenje vozaca BMW, audija ili Alfi pa tamo probaj da pravis samokritiku. BTW u naslovu stoji "renegate" sto nikad nije bilo bahato, bar ne u tom govornom podrucju. Vreme jest lepo i ja uzivam, opusten (za ovaj savet necu da te kritikujem) Ne vidim u čemu je problem kritikovati bilo koga bahatog... Makar bio bajker, brat moj, drugar najbolji, bog otac... Očito je iz tvog odgovora da si se osetio prozvanim... A zašto? Pa, verovatno znaš sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo ova tema nema veze sa snimkom, mislim da bar treba razumeti o cemu se radi pa postaviti temu za diskusiju. Ovo nisu motori bahatih vozaca nego ne registovani off road motori i kvadovi koje siromasna populacija vozi po ulicama i zajebava pandure i izvodi ulicni stunt. unistavaju ih zato sto nema registrovanih vlasnika. Za Ameriku i citav svet bilo bi bolje da ovako unistavaju oruzje , Ja polako pocinjem da mislim da grupa ljudi koja je ovde prijavljena kao bikeri su u stvari trolovi, strani placenici. Pa ko je vidio pljuvati po svojoj grupaciji a sve kao krivi neki klinci, neki R-ovi. Kao treba voziti po gradu 40km/h, motoristi divljaju i slicno. Pustite bajkere prebacite se na one sto pricaju mobilnim telefonom u kolima ili ne vezuju decu pojasevima, tih ima vise nego bajkera koji divljaju. Mislim da je kod nas faktor 1000:1 za divljake u kolima naspram nasih divljaka Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem, i što si se ti osetio prozvanim i uvređenim. Video snimak je sa youtube kanala, možeš videti i naslov koji je autor postavio, ja ga nisam smišljao, a na osnovu toga je tema i postavljena.I stvarno mi nije jasno o kakvom trolovanju ti pričaš....? Opusti se i uživaj i lepom vremenu... Ja licno se nisam osetio prozvanim, ako pazljivije procitas pricao sam o grupici samokriticnih bajkera koji se javljaju svako malo i kritikuju bajkere i voznju i daju neke savete.Evo ja cu ti poslati par linkova sa kolima a ti se prijavi u udruzenje vozaca BMW, audija ili Alfi pa tamo probaj da pravis samokritiku. BTW u naslovu stoji "renegate" sto nikad nije bilo bahato, bar ne u tom govornom podrucju. Vreme jest lepo i ja uzivam, opusten (za ovaj savet necu da te kritikujem) Ne vidim u čemu je problem kritikovati bilo koga bahatog... Makar bio bajker, brat moj, drugar najbolji, bog otac...Očito je iz tvog odgovora da si se osetio prozvanim... A zašto? Pa, verovatno znaš sam... Vidim ja da ti nista ne kapiras, malo teze ide. Aaa? Evo nema veze, da te ne mucim vise *u pravu si* i do jaja si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo ova tema nema veze sa snimkom, mislim da bar treba razumeti o cemu se radi pa postaviti temu za diskusiju. Ovo nisu motori bahatih vozaca nego ne registovani off road motori i kvadovi koje siromasna populacija vozi po ulicama i zajebava pandure i izvodi ulicni stunt. unistavaju ih zato sto nema registrovanih vlasnika. Za Ameriku i citav svet bilo bi bolje da ovako unistavaju oruzje , Ja polako pocinjem da mislim da grupa ljudi koja je ovde prijavljena kao bikeri su u stvari trolovi, strani placenici. Pa ko je vidio pljuvati po svojoj grupaciji a sve kao krivi neki klinci, neki R-ovi. Kao treba voziti po gradu 40km/h, motoristi divljaju i slicno. Pustite bajkere prebacite se na one sto pricaju mobilnim telefonom u kolima ili ne vezuju decu pojasevima, tih ima vise nego bajkera koji divljaju. Mislim da je kod nas faktor 1000:1 za divljake u kolima naspram nasih divljaka Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem, i što si se ti osetio prozvanim i uvređenim. Video snimak je sa youtube kanala, možeš videti i naslov koji je autor postavio, ja ga nisam smišljao, a na osnovu toga je tema i postavljena.I stvarno mi nije jasno o kakvom trolovanju ti pričaš....? Opusti se i uživaj i lepom vremenu... Ja licno se nisam osetio prozvanim, ako pazljivije procitas pricao sam o grupici samokriticnih bajkera koji se javljaju svako malo i kritikuju bajkere i voznju i daju neke savete.Evo ja cu ti poslati par linkova sa kolima a ti se prijavi u udruzenje vozaca BMW, audija ili Alfi pa tamo probaj da pravis samokritiku. BTW u naslovu stoji "renegate" sto nikad nije bilo bahato, bar ne u tom govornom podrucju. Vreme jest lepo i ja uzivam, opusten (za ovaj savet necu da te kritikujem) Ne vidim u čemu je problem kritikovati bilo koga bahatog... Makar bio bajker, brat moj, drugar najbolji, bog otac...Očito je iz tvog odgovora da si se osetio prozvanim... A zašto? Pa, verovatno znaš sam... Vidim ja da ti nista ne kapiras, malo teze ide. Aaa? Evo nema veze, da te ne mucim vise *u pravu si* i do jaja si! Hvala ti, divan si... Jako mi znači tvoje mišljenje.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 30, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavio ja neki dan svoju staru majku na motor, do sledeceg bloka, na kafu. Nije sjela na motor jedno 50 godina, jos od studenskih dana kad je onomad jedan povezao vespom (ono noge sa strane fazon). Ni tada joj nije bilo svejedno. Jurimo mi tako 30, prestize nas neki bahati "kolega" sa bar 45, na R-u (puj kaki je, uh). Stara majka se prepade. Pita, koliko sad idemo? Ja podigoh (u medjuvremenu) 4 prsta. Kaze, au jee... ma vi niste normalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...