brdy 2100 Napisano Maj 18, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Posto godinu dana vozim ybr 125, vec mi je dosadio a za oko mi je zapao xt, http://www.polovniautomobili.com/motori/7253863/yamaha-xt600, motor potpuno sredjen, u nedomici sam uklapam se finansijski za njega, ili da cekam berbu malina pa da pucam f650 koji mi je sad prvi izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Maj 18, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Papiri nisu problem i trazi odmah prenos sto mi se i svidja, volim taj motor odbija me godiste, maline su upropascene u ivanjici sneg ih sjebo kod mene na jugu nije, jeste da bmw ima rotax ali to nije isti kao u apriliji odnosno jeste ali mnogo kvalititetnije uradjen kako sam uspeo da shvatim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 18, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mnogo para za jako malo muzike. . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Maj 18, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nisu bili jasni ovi sto nasminkaju 30 godina star motor i prodaju ga kao 15 godina mladji, kao sto rece bokilic mnogo para za malo muzike, kapiram da za 100tinak eura vise mozes da uzmes dominatora 650 prilicno mladjeg i da ne mislis ja bih egzotiku (nemce italijane i ostalo izbegao) pogotovu ako generalno nemas neku bolju finansijsku podlogu, japanaca kao i delova za iste imas na svakom koraku po dosta povoljnijim cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8656 Napisano Maj 18, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan I kao sto je meni rekao Bokilic,koga nazalost nisam poslusao kad sam kupio onu krshinu(u oglasu se pominjala cuvena rec restauriran),restauracija onog mog motorceta kosta preko 1500e.Restauracija Yamahe XT600 je verujem jos skuplja.Posto covek prodaje RESTAURIRAN motor za te pare,znaci da nema pojma sta znaci restauracija,znaci da je lazov itd. Ja bi od ovoga motora sto ti gledas sad bezao glavom bez obzira.Ono mislim da nije fabricka boja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Maj 18, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ono mislim da nije fabricka boja... Naravno da nije, ovo je specijalna boja za lovce i ribolovce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Maj 18, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Motor jeste sredjen ali ga gaze godine, necu vise da se zalecem ko prosli put ybr je odlican I pouzdan motor za pocetnike, jos uvek mi je zao da je prodam. Ako se odlucim da je dam sa 2000 mogu da nadjjem vec nesto bolje, f650 mi se svidja, kao I kle I transalp, a prvo mesto zauzima kraljica. Poslato sa P6-U06 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8656 Napisano Maj 18, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Africa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Maj 18, 2016 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Jok, Elizabeta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8656 Napisano Maj 18, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan evo ti plusic:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Maj 18, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodao takvog za 500,isto god...ustvari moj je bio lepsi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Maj 18, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Za ove pare ima sigurno najmanje 10 godina mlađi. A razmisli i o kubikaži. Deru za reg preko 500 ccm. Ima ovde neka Honda CB500, fino motorče... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/113785-honda-cb-500-pc32/#entry1851989 ili ovo , ubavo: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/113383-cagiva-canyon-s600/ hvala kolega na savetu vrlo mudro xexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 18, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupi Kle posle 95god i veseli se, registracija i odrzavanje smehoteka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 18, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ovaj XT je restauriran za 480din 2 mat zelena spreja i jedan mat crni ko god ga kupi i potera malo,10ak dana,sva farba ce da se oljusti sa njega kad je malo spece temperatura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Maj 18, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodao takvog za 500,isto god...ustvari moj je bio lepsi.. I jeste lepsi zecica ga krasi 600 bi ti dao odmah. Poslato sa P6-U06 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 18, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan miksamgm je u pravu...ovo je samo ofarbano sprejem da izgleda (kao) lepo...tu nije apsolutno nista restaurirano... Motor tog godista ne moze preko 800 evra da se proda nema sanse. Ja moju Teneru, koja je bila potpuno mehanicki sredjena, ja licno radio kompletno sredjivanje masine i potrosio oko 700 evra da bi je doveo u to stanje, na kraju sam je prodao za 820 evra...jedva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Maj 18, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Klementinu nisam probao, transalpa jesam savrseno mi odgovara, samo ima ruzan far u pm, tako da u obzir dolazi dvojka. Poslato sa P6-U06 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 18, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A jel' gledaš ti taj far dok voziš ili vidiš kud voziš zbog tog fara ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Maj 18, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodao takvog za 500,isto god...ustvari moj je bio lepsi.. I jeste lepsi zecica ga krasi 600 bi ti dao odmah. Poslato sa P6-U06 uz pomoć Tapatoka Prosle god sam prodavao ovde na forumu..na kraju ode za 500..polako sa kupovinom..svi se nesto pale,drze cene a nema kupaca ni za lek.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Maj 22, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo para trazi za taj XT. Cekaj jos malo, naleteces na bolje nesto sigurno - moj savet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...