SHeLLe 850 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan ....legenda si je..mu mat.... Kakav si kralj . Dobro je da se i to zavrsi i da te ostave na miru . Guraj dalje ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Maj 24, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ....legenda si je..mu mat.... Kakav si kralj . Dobro je da se i to zavrsi i da te ostave na miru . Guraj dalje ..... https://www.youtube.com/watch?v=xSv-RS3b3kk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan To Bojssa ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Brate pusti mi u pp ako budes imao vremena cene smestaja na kefaloniji idem za jedno mesec ipo sa zenom i cerkicom tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Nemas problema. Hoces da gledam blize plazi, dalje, nesto ekonomik, lux. Pusti pp sta te zanima tacno Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bre zivi ?? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Svi pate sto ostavi Bugarku niko vise neprati temu,kako si je napustio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda Oni vise pate od nje same hhahHhhH Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4856 Napisano Maj 24, 2016 Ne silazi, 5573 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo, pomno pratimo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12819 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 1337 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam za tu grkinju na nevidjeno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Grkinja je vrh. Zbog nje bih se vratio na lefkadu Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Sto je bar nisi slikao, da znamo "na cemu si".. Bas je *ebacki putopis, uleti po neki klinac i napravi pometnju, ali nastavljas dalje.. Cepaj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao zbog onog baksuza a i brat joj uvek bio uvek sto iza. Ako se vratim, slikam je. Samo sto necu skoro. Idem prvo okolo i da me motor posluzi do kraja. Nesto mi cangrlja u prvu i drugu. Mozda odem u Patru da vidim sta je. Posle zakintosa. Videcu. Nervira me Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3072 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Pratimo narocito da vidimo kakva je ponuda i na ovom ostrvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Cek bre, samo sto sam dosao a i motor me zeza. Cim to resim krecem u akciju. Sad bas razmisljam da odem sa kefalonije u patru pa iz patre na zakintos. A u patri da nadjem majstora da mi vidi motor i taman cu ovde da nabijem jos jedno 500-700km pa da odradim servis. Do sad od bg imam oko 3000. Ili da izdrzim i zakintos pa u atini ili prema eviji kod vagelisa da mi on nadje nekog Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo, tu smo, ja pratim seriju pomno Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan E tako je vec bolje. A ne da mi se tu krijete... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducin 32 Napisano Maj 24, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: PN Motocikl: suzuki strom 1000, Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo zabezeknuti pa nam treba vreme da se orjentišemo u prostoru i vremenu! Mnogo likova za kratko vreme: ukrajinka i namrgođen italijan, bugarka i pirat, sad grkinja i brat uvek tu negde a jagoda na šlagu mali tatin sin što vozi reli pa baba što će da ga bije zbog tarabe.... U Srbiji greje sunce, pada kiša, bije grad... Nego, ne vadi se: oćemo sve dokumentovano,slikeeee! Za sad ti priznajemo samo bugarku a za ostale mislimo da je fol!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Odremao pa ustao da vidim sta se desava sa tobom. Cim ti pominjes grkinju dobro je tebi. A I nije lose da vidis sta je sa masinom, nije bas zdravo kad cangrlja. Bilo bi dobro da ispustis ulje ako vidis neko njesra u njemu e onda je njesra. A sto se tice bugrake ko god od nas prodje pored gusarskoga broad, malo ce da se trgne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Eno ti pustolov, a ti ako volis da voajerises, sto ne rece da te spakujem u tank torbu ccccc Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Odremao pa ustao da vidim sta se desava sa tobom. Cim ti pominjes grkinju dobro je tebi. A I nije lose da vidis sta je sa masinom, nije bas zdravo kad cangrlja. Bilo bi dobro da ispustis ulje ako vidis neko njesra u njemu e onda je njesra. A sto se tice bugrake ko god od nas prodje pored gusarskoga broad, malo ce da se trgne. Na kraju cu da idem prekosutra u patru da vidim sta je pa da se vratim opet ovde. Cek samo da vidim koji je dan. Meni svaki isti Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ma ducin jebucka pomalo pa mu odgovorio. A bruno ulete u kadar pa je ispalo da sam njemu napisao Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan U Patri imas: Monster Bike Patras Продавница делова за мотоцикле Адреса: Gretza Paleologou 1, Patras Greece 263 31, Грчка Телефон:+30 261 022 2182 Радно време: среда 09.00–15.00четвртак 09.00–15.00, 18.00–21.00петак 09.00–15.00, 18.00–21.00субота 09.00–14.30недеља Затворенопонедељак 09.00–15.00уторак 09.00–15.00, 18.00–21.00 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bruno, svaka cast za ovo. Ako sve bude kako treba i nadjemo se u albaniji, vodim te u Lazaret da se malo opustis :Ppppp Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...