Vuk HM 178 Napisano Maj 10, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ako se ja dobro secam, bonovi su bili 30din. a pljeskavice i kobisice nisu bile 5 bonova U pravu si druže, bile su 4 bona x 30din a nisu bile ni za 2 bona. Kao što rekoh sve ostalo je bilo super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene par slika : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da izvlačim temu iz naftalina, ali tek sam se danas registrirao na forum... Moram reći da sam se jako lijepo proveo na u Mitrovici... došlo je nas nekoliko iz sjevernog dijela Hrvatske i stvarno nam je bilo OK ... Provod na nivou, hrana i piće odlični, cijene maximalno prihvatljive... Šta drugo reći nego samo pohvale i nadam se da se vidimo i dogodine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se dogodine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...