SkoMy 660 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto R1? Pa zato sto su gradske glupace cule samo za taj motor...prvo ce se vozikati mesec dana sa knedlom u grlu,malo potezati od semafora do semafora,tad ce vec vozikati te iste glupace i da bi ispao hrabar i lud zavrtace gas..na pravcu..e a kad udje brze u neku krivinu nema ni njega ni te glupace...crna hronika...vec vidjen scenario mnogo puta...njegov zivot,njegova stvar... Podrzavam svaku rec! Nemoj pogresno da me shvatis, ali prica: "Kupujem R1 jer mi se svidja izgled, ne volim veliku brzinu i vozio bih ga po gradu 60km/h" ne pije vodu. R1 kupuju ljudi koju su "prerasli" 600cc i zele vise snage i veci izazov. Iskreno jos nisam cuo da je neko kao prvi motor izabrao 1000cc. Ako stvarno imas 25godina, 600cc je neki maksimum koji bi ti kao pocetnik trebao da gledas. Vozio sam se i uzivo gledao sta covek koji stvarno odlicno vozi radi sa R1 99`godiste. Veruj mi to je motor koji ne prasta greske i koji je mnogo, mnogo jak. Ako ti moj savet ista vredi onda bi to bilo NIKAKO R1! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Maj 14, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba da probas od nekoga. Provozaj to to malim gasom jedno sat vremena, sve ce ti se samo kazati... Svi mi, ukljucujuci mene, koji se izdajem za ozbilnog lika, a znam da ce ti i ostali to reci, imamo trenutke kada odvrnemo rucicu gasa... E sad, 50, 100 ili 180 ks, nije svejedno... Sent from my iPhone using Tapatalk Ako je tolko lud da uzme TUĐI R1 da se na njemu vježba, onda nek ga nipošto ne kupuje..a i mislim da nema niko toliko lud da mu da svoj R1 da ga po prvi put proba Naravno da ima, alo auto skole imaju R1 onda moze da uplati cas recimo... Ja mu svoj ne bih dao (a i nemam R1) Salu na stranu druze, moze to sve, i mozda bude sve ok, ali nemoj. I svakako, super je sto si napisao temu i pitanje i super je sto mnogima nije tesko da ti odgovore i daju savet. Neki to rade na direktan i ne bas pedagoski nacin, al su u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da ces se u pocetku bojati svaki put kad treba da sednes na motor i krenes u voznju. Prvi put kad taj strah nestane ti si u problemu, padas verovatno. Za hiljadu ti treba iskustvo, znaci da je vozis sa postovanjem ne sa strahom u sebi. Imam isto godina koliko i ti, jedino sto imam 12 godina aktivne voznje i mnogo kilometara na dva tocka. ERove sam vozio najvise, sad se prebacujem u motokros, i kao da nikad nisam motor vozio.. A 600ccm je gori nego hiljada, npr kawa kad probije na 9000rpm, to je nesto bolesno. Steta sto sve vise ljudi preskace tomose i 125ice Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nego šta nego u pravu. Osim toga, zašto opet admin spava i dopustio je da se razvije tema od nekog ko se nije ni predstavio, niti popunio profil prema pravilima foruma? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3897 Napisano Maj 14, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbte R1 i jeste za pocetnike. zato se i zove R1 ,imas ti da se navozas dok stignes do R6 npr... samo polako to je pitom motor i nemoj da ga vozis za pocetak ispod stotke ,strasno ga gusi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj odmah na tu slotiju. Nešto od 250.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 660 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbte R1 i jeste za pocetnike. zato se i zove R1 ,imas ti da se navozas dok stignes do R6 npr... samo polako to je pitom motor i nemoj da ga vozis za pocetak ispod stotke ,strasno ga gusi. :lol3: R1 (potice od latinske reci rajdirus vozitis prvitis - sto znaci voziti kao prvi motor) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djleR1 7 Napisano Maj 14, 2016 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nista onda posto je vecina za Ne kao sto sam i predpostavio,Onda cu R1 da ostavim za drugu sezonua sta onda mislite o toj Ninji 2004 ili 5 god ako mi se poklopi sa budzetom? Ja bi najradnije gadjao GSXR 600 K6 al mnogo im dugo stoji cena bez promene, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan r1 kao numero uno, prvo, first class Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djleR1 7 Napisano Maj 14, 2016 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Predstavi se malo, turi koju sliku negde. Zaradi malo poverenje. Brate pa ne mogu svoju sliku kaciti ovde,Ime stoji u niku a 25 god imam ,i nemam iskustva sa motorima , ne znam ni sta bih mogao da dodam jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Maj 14, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Predstavi se malo, turi koju sliku negde. Zaradi malo poverenje. Brate pa ne mogu svoju sliku kaciti ovde,Ime stoji u niku a 25 god imam ,i nemam iskustva sa motorima , ne znam ni sta bih mogao da dodam jos. Ime ti je djler1??? Lepo se predstavis ko si i sta si. Jbt gomila slicnih tema iskace u poslednje vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Maj 14, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek je veselo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Maj 14, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I jos ne prepoznajete zajebante? djleR1 daj im ga malo po gasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djleR1 7 Napisano Maj 14, 2016 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim razlog zasto neki ljudi i dalje potenciraju na zajebanciju,elem hvala svima na savetima,necu R1 ,uzecu ninju i ovde moze Lock! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Maj 14, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Uh ovo ti je bas ubjedljivo.. Moras da znas da svaki koji dodje da se zeza postavi takvu temu i misli da je originalan a ja se svaki put iznenadim koliko ovde ima paljevina. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan tako je, ninja 10 je mnogo slabiji motor i prikladniji pocetnicima od r1... pravi izbor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djleR1 7 Napisano Maj 14, 2016 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan brate ja ne znam ovo po internetu nista,ja sam dosao ovde da se konsultujem samo sa iskusnima i to je to, ne ninja 10 nego 636 stariji model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan slabo, kilavo, mora da se zavrti u obrtaje da bi isla.. svaka 600tka.. doduse moja nece ni u obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Jebu ne vade. Druze R nije za pocetnike. Ni r1 ni 636. Nisu dzabe preko izmislili blokade, pa ti vozi hayabusu sa 25kw Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam razmisljao u par navrata da uzmem gsxr1000 sa blokadom... prvo - bezbednije je drugo - manje trosi trece - nisam ljubitelj brze voznje i krivina pa mi je isto cetvrto - ostaje lep sa i bez blokade doduse noviji gsxr ima onaj C mode (pussy/rain mode) pa redukuje isporuku snage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ali se lako dugmence pretisne. U svici resili lepo sa suzenjem usisa i dodatnom kutijicom pre kompjutera. Dobra stvar za pocetnike u kulturnim zemljama. Kod nas ne postoji atest za takve stvari a vazno je da smo zakon prepisali( koliko su umeli da prevedu, a tumacenje istog je toliko fiksno, iako je pogresno) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Maj 14, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan iskreno ne lozi me gas 200km/h ali volim jaku startnost,bitnije mi je da poletim 100 metara ko iz topa,nego da zabodem 250 A sta mislis kojom ces brzinom ici kada kao "ispaljen iz topa" preletis tih 100m...a i tih 100m mnogo przo prodje pa se produze na 300m...najbitnije je da se ne skrate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ti njih ne slusaj, samo su ljubomorni. Ja sam sa 16. vozio hiljadarku, pa eto preziveo sam. A sto se tice snage ona jedva da ima 130ks na točku, to ti je malo jace od nove trafike. Kupuj sto ti se svidja i srecno ti bilo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Maj 15, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ti njih ne slusaj, samo su ljubomorni. Ja sam sa 16. vozio hiljadarku, pa eto preziveo sam. A sto se tice snage ona jedva da ima 130ks na točku, to ti je malo jace od nove trafike. Kupuj sto ti se svidja i srecno ti bilo!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8656 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan A na profilu obe ruke polomljene:) 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...