Milanezi 2642 Napisano Maj 12, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jakna kupljena na kraju prošle sezone,obučena 3-4 puta tokom ove sezone.Bukvalno kao nova ,stanje 10/10,nigde ogrebana,zakačena,isprljana ili slično,još miriše na novo.Veličina je 54,mislim da bi odgovarala za ljude oko 180-190 cm i oko 85-95kg.Napravljena je od kože debljine 1,1-1,3mm i prilično je poteška.Ima protektore na laktovima,ramenima i veliki ledjni protektor.Takodje ima i luftere sa prednje i zadnje strane.Poseduje i zimski uložak koji se skida.Cena je 170 eura.Telefon:063/8255-227 Milan ili na PP. Više informacija o jakni ima ovde : https://www.modeka24.de/en/modeka-leather-jacket-black-star/a-11002888/ http://www.fc-moto.de/Modeka-Leather-Jacket-Black-Star?gclid=Cj0KEQjwyK-vBRCp4cymxermx-EBEiQATOQgh1K2FXyve-IIZ-R3KMXmf1gh4u0n661OPjA0ebP0opUaAv5b8P8HAQ Evo i par fotki 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje zamena za drugu jaknu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2642 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zemo,ne bih menjao za drugu jaknu. Ova jakna mi je višak,a kupio bih čizme tcx infinity.Ako neko ima te čizme nove u broju 45,možemo da se dogovorimo oko menjaže i oko doplate. Cenu jakne spuštam za još 10 eura tako da je nova cena 160 eura.Mislim da je korektna cena za ovakvu jaknu u ovakvom stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2741 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 2111 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan jel to XL ili XXL? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2642 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan XL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2642 Napisano Maj 23, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2642 Napisano Maj 31, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 150 eura fiksno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1276 Napisano Jun 16, 2016 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Modeka je dobra i proverena marka, nosim njihove čizmice i za sada zadovoljan. Jakna je nesumnjivo kvalitetna i ok je cena. Na žalost već imam dve jakne, pa nisam kupac, nego komentarišem marku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2642 Napisano Jun 16, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala,dobra i kvalitetna marka ali nema kupaca...nudio mi jedan bata 100 evra,neka stoji ondaK...ugojiću se ja još,na dobrom sam putu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2642 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 2, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Culi smo se za jaknu. Poslao sam adresu sms-om. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2642 Napisano Avgust 2, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Šaljem sutra...da te lepo i dugo služi Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...