Zokki 32 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan NOVO!!! Žične stereo slušalice sa mikrofonom za ugradnju u kacigu - najjeftinije i najkvalitetnije rešanje za komunikaciju u vožnji motocikla. Cena 1300,00 dinara. Kontakt isključivo na telefon 063/20 85 20 posle 11h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 11, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jel može to da se proba pre plaćanja? Dešava se na nekim telefonima sa nekim sluškama da zvučni čip 'pobrljavi'. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma može bre naravno, ti si beše negde kod Liona ako se dobro sećam.. Tu smo u istom gradu pa kad god hoćeš, samo mi nije jasno zašto ljudi ne čitaju tekst - zamolio sam za kontakt na telefon jer nisam redovan na forumu i taman htedoh da gasim komp. kad ono... Ne volim ova dopisivanja pa to ti je biće da sam malko omatorio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan JA SE NE ZURIM PA MOZES DA MI ODGOVORIS I ZA DVE NEDELJE !!! Interesuje me koja je marka slusalica ...cisto informativno ...a mogao bi i kupac da se pohvali ...Pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...