Pragoth 0 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda vf750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupuem motor, i ovo mi se cini kao jako dobar forum za potraziti neke savete. Posto sam odustao od kupovine kineza, a i nemam neki budzet. Zanima me misljenje o Hondi cm 125 iz 1982? Nasao sam poprilicno povoljno, odlicno ocuvanu. Bukvalno sem registracije i prenosa necu imati ulaganja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 11, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je u stanju kako kazes onda nema o cemu da razmisljas jos ako je i "povoljno" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ima super zvuk, prilično veliki motor za 125-icu. Pronađi na forumu temu, pa vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Tesko da postoji polovan motor bez ulaganja, pogotovo to godiste Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan evo ovde je sve receno o tom modelu..... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26132-custom-125/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pragoth 0 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda vf750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaa vam puno Vidim da su svi utisci jako dobri. Definitivno ga uzimam sledece nedelje i javljam utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deadpool 0 Napisano Maj 31, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Nedodjija BB Motocikl: Jos uvjek se pronalazim... Prijavi odgovor kao problematičan E sad ja da lupim onak momacki par pitanja.... Ja sam visok 189, dal da zaboravim na taj motor ili ipak mogu da upravljam sa mjesta suvozaca? Razgovarao sam sa jednim prijateljem koji je potvrdio nepoderivost tog motora ali tu nepoderivost pripisuje malom rpm-u, jel se moze pojacati i kako? da dobijena snazi, brzini u know what i mean Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 31, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Baciš taj agregat iz rama i zavariš 250, za brojeve se snađi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 9, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja cm 125t iz 1982 ako nekome treba ispravan treba sminka i registracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...