Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc pri kupovini novog motora

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Cfmoto 650mt

Danas sam prodao mog TDRa, uskoro polazem za A2 pa gledam nesto vece da uzmem.

Jedan SUZUKI gsxf mi je zapao za okom pa bi mi dobro dosli bilo kakvi saveti u vezi tog motora.

Primerak koji mi je zapao za okom je 99. god i po slikama se cini da je u odlicnom stanmju, dobre su mu gume, stavljen je nov lanac i nedavno uradjen kompletan servis.

Jedino sto sam primetio jeste da mu fali plastika sa zmigavca, gazda mi rece da je otpala jednom dok ga je vozio i vidim da mu fale originalne *gsxf* nalepnice kod zmigavaca i primetio sam da je izuljana dekla motora (nadam se da sam dobro napisao posto bas i nisam siguran sta je dekla :D ). cena od 1500 e je ja mislim skroz prihvatljiva a preko telefona mi je rekao da bi se mozda jos malo i dogovorili.

Voleo bih da cujem misljenja malo i generalno o motoru a i konkretno o ovom motoru. Mene iskreno zabrinjava tezina od preko 200 kg inace mi je motor full :D

http://www.polovniautomobili.com/motori/8151457/suzuki-gsx600f

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hronični Motociklopata, 7426 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom

Krmaca ima 230kg sa punim tankom i tecnostima, ali nek te to ne brine, navices se  :takoje: 
A sto se tice te bajke da mu je otpala plastika zmigavca, to vlasnik malo "kenja"  ta plastika mu je otpala verovatno onda kad su mu i nalepnice "otpale" i dekla se izuljala... klasicno klizanje,  oklop je verovatno sredio, prefarbao ali nije nabavio nalepnice i zmigavac, a najcesce izuljana dekla ostane, tako je kod vecine motora koji su klizali, nemora biti nista strasno, ako je samo to.

• Hronični Motociklopata, 7426 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom

Krmaca ima 230kg sa punim tankom i tecnostima, ali nek te to ne brine, navices se  :takoje: 

A sto se tice te bajke da mu je otpala plastika zmigavca dok je vozio, to vlasnik malo "kenja"  ta plastika mu je otpala verovatno onda kad su mu i nalepnice "otpale" i dekla se izuljala... klasicno klizanje,  oklop je verovatno sredio, prefarbao ali nije nabavio nalepnice i zmigavac, a najcesce izuljana dekla ostane, tako je kod vecine motora koji su klizali, nemora biti nista strasno, ako je samo to.

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Cfmoto 650mt

A sto se tice te bajke da mu je otpala plastika zmigavca, to vlasnik malo "kenja"  ta plastika mu je otpala verovatno onda kad su mu i nalepnice "otpale" i dekla se izuljala... klasicno klizanje,  oklop je verovatno sredio, prefarbao ali nije nabavio nalepnice i zmigavac, a najcesce izuljana dekla ostane, tako je kod vecine motora koji su klizali, nemora biti nista strasno, ako je samo to.

hvala na odgovoru komsija :D

• Drug član, 489 postova
  • Motocikl: V2- americki

koji model 600 ili 750 , bilo kako bilo to je jaka cena. Iako vozam suzukije, mislim za te pare mozes naci hornet ili cbr 600 koji su upravljiviji i prakticnije od suze. Realno 1200 je plafon :neznam:

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Gsxf je odlican model motocikla, sto se kaze puno muzike za jako malo para :) s tim sto ovaj konkretan primerak nije bas reprezentativan, bar sto se tice estetike. Definitivno mu je krpljen i prefarban oklop kao sto Biker-boy rece imam slicno misljenje, imas dobar motor kod kolege Jevta Ns, ima ga u rubrici "prodajem" vidi sa njim mozda da se nesto dogovoris. Inace Gsxf je miran, pitom udoban motor, lep za put, jeftin za eksploataciju. Ukratko dobar model.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja