Jump to content

Moto Zajednica

felne reno 5

Recommended Posts

• Zainteresovan, 460 postova
  • Motocikl: kawasaki zephyr 550

prodajem felne za reno 5, auto sam prodao felne su ostale. felne su 13-ke, a raspon rupa stvarno ne znam (plus sto nisu kod mene pa ne mogu da premerim). posto su na njima bile letnje gume (koje sam prodao), skinute su sa auta u novembru prosle godine i od tada stoje. ne znam da li su krive ili varene, mene su dobro sluzile i gume nisu ispustale. ostalo se vidi na slikama, bar se nadam. felne se nalaze u apatinu, ali moguce je da ih dobacim do novog sada. najbolje bi bilo licno preuzimanje, posto ne znam koliko je isplativo slanje kurirskim sluzbama.

na kraju, sto se tice cene ni sam ne znam koliko da trazim. gledao sam na oglasima i cene su sarene, i variraju od prodavca do prodavca. ako su vam ove felne potrebne, ponudite neku cenu i dogovoricemo se.

ponude na pp

post-24031-0-02261100-1462558714.jpg

post-24031-0-86304000-1462558807.jpg

post-24031-0-32283200-1462558847.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

felne i dalje aktuelne, a ponudi bih dodao i levi prag za isti auto, tj. za reno 5 sa 5 vrata. prag je kupljen kod golasa, ofarban je osnovnom bojom i nikad nije dosao na red da se ugradi.

post-24031-0-86771300-1468676289.jpg

post-24031-0-39070900-1468676323.jpg

da mi ne stoji i ne zauzima prostor, felne i prag bih dao za 2500 rsd. ako ima zainteresovanih, neka puste pp

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Ja ne znam nikog ko jos ima taj auto. Dosta davno ih je bilo ali zadnjih 10 15 godina ih vise ne vidjam nikako.

Možda najbolje ako ima neki forum za reno5 pa da tamo probas.

Svakako srecno sa prodajom

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

ima ih kod nas poprilicno, a u tom su "zivotnom dobu" da su im potrebni limarski radovi i delovi limarije. meni stoji bezveze, a nekom sigurno treba pa ima priliku da povoljno uzme. prag je kod golasa prosle godine bio oko 2300rsd (ako se dobro secam) a felne su kod vulkanizera oko 1000rsd po komadu. znam da je na moto forumu tesko prodati delove za auto, ali mozda neciji komsija ili rodjak trazi bas ovako nesto :)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja