stilgar 1264 Napisano Jun 22, 2017 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, FreeBird said: Moj ti je prelog da uzmes karburatore od gsxr 1100 i bregaste. Ja sam uspeo jednom prilikom da nadjem sve za 100e. Ide sve sraf na sraf i dobijas 60ks. Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока hehe covece imam 58 godina i ovih 98 konja sto ima bandit su mi vise nego dovoljni. ali hvala na predlogu. pito me bokilic jel ocu da oslobodi zver il da ostane normalan reko ovako je sasvim ok de da mi djipa u drugoj i trecoj nisam za rodeo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 22, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan manje od 35ks na bregaste;; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1603 Napisano Jun 23, 2017 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe ,bandit je jak i sa 98ks,bolje neki dinar dati na prednje opruge i kocnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jun 23, 2017 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan kad u 5oj sa 80 km/h pocnem da dodajem gas, a on poskoci i ubrzava i ubrzava i na 160 bi ja u sestu al je nema, a on i dalje vuce i vuce dovoljno je 98 konjica vranih lepo rasporedjenih @idanijel za ovu sezonu mu je dosta, ulje, filteri, nove gume, aku, lanac i lancanici, svecice i air filter, karbovi mi skratise zivot za 5 godina kolko sam se nerviro. Za sledecu sezonu sam ostavio kocione plocice i to mu je, posle samo voznja i osmeh na lice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jun 26, 2017 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan danas preuzeo motor, odradio ga majstor bokilic odlicno, drugi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 269 Napisano Jul 28, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan ako ti ga on sredi....garantovano 2. najbrzi u Srbiji...jer 1. je njegov . pozdrav za MAJSTORA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...