Boskorr 3 Napisano April 18 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg to mi je jasno. Ali najgore od svega je sto ja i ne znam kako taj motor treba da ubrzava. Jer se i predhodni vlasnik bunio da mu je mnogo slaba u startu. Znaci taj start je bio los i kod njega i sad kod mene. S tim sto je kod mene jos gore nego kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6975 Napisano April 18 Ne silazi, 5072 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uradi sve ovo sto ti je Satelis rekao, samostalno ili kod majstora. I biće to druga pesma verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskorr 3 Napisano April 18 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg Hocu, hvala ! Javljam utiske kada budem zamenio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskorr 3 Napisano pre 14 sati U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jedno pitanje. Sta mislite o J costa varijatoru ? Jel ima neko iskustva ? Bas me zanima i zainteresovan sam za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17832 Napisano pre 2 sati Integrisan, 9783 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan J Costa, Malossi Multivar, Dr. Pulley, Polini.....sve je to lepo i cenovno nekom skupo, nekom ne. Praksa kaže da se jako dobro pokazala kombinacija zamena centralne opruge zadnjeg tanjira i za koji g lakše rolnice. Za najmanje uloženog dobije se lepa promena + traje + kad zatreba servis lako se reši. Koliko puta se desilo kad otvorim prenos da su rolnice, klizači za zamenu a nema ih nigde naći jer su specifanndeo tj ne može se oem kombinovati. E sad, ko šta voli....nek izvoli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6975 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 5072 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Složio bih se sasvim. Ja imam Polini, i klizači varijatora su specifični, a retko ko to prodaje zasebno. Kad su mi zatrebali, našao sam jedino preko Polini IT sajta, a oni ne šalju u Srbiju, pa je morala varijanta naručivanja kod šuraka u EU, pa mi on doneo, al sve je to bepostrebna komplikacija. Kod nas je možda najbolja varijanta Malossi, ima potrošnog materijala po domaćim radnjama, a Malossi i šalje robu za Srbiju, relativno brzo stiže. Ali jedno je bitno da se zna. Zamenski varijatori mogu da daju neki kvalitet više u odnosu na OEM, malo bolje ubrzanje i nešto lepši osećaj, i tako to, ali oni ne leče problem sa prenosom ako ga imaš. Ako ti je problem kvačilo, neće ti zamenski varijator to popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...