Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha tmax 500

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova

@boza_kg to mi je jasno. Ali najgore od svega je sto ja i ne znam kako taj motor treba da ubrzava. Jer se i predhodni vlasnik bunio da mu je mnogo slaba u startu. Znaci taj start je bio los i kod njega i sad kod mene. S tim sto je kod mene jos gore nego kod njega 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5072 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Uradi sve ovo sto ti je Satelis rekao, samostalno ili kod majstora. I biće to druga pesma verujem.

• Integrisan, 9783 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

J Costa, Malossi Multivar, Dr. Pulley, Polini.....sve je to lepo i cenovno nekom skupo, nekom ne.

Praksa kaže da se jako dobro pokazala kombinacija zamena centralne opruge zadnjeg tanjira i za koji g lakše rolnice.

Za najmanje uloženog dobije se lepa promena + traje + kad zatreba servis lako se reši.

Koliko puta se desilo kad otvorim prenos da su rolnice, klizači za zamenu a nema ih nigde naći jer su specifanndeo tj ne može se oem kombinovati.

E sad, ko šta voli....nek izvoli.

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5072 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Složio bih se sasvim. Ja imam Polini, i klizači varijatora su specifični, a retko ko to prodaje zasebno. Kad su mi zatrebali, našao sam jedino preko Polini IT sajta, a oni ne šalju u Srbiju, pa je morala varijanta naručivanja kod šuraka u EU, pa mi on doneo, al sve je to bepostrebna komplikacija. Kod nas je možda najbolja varijanta Malossi, ima potrošnog materijala po domaćim radnjama, a Malossi i šalje robu za Srbiju, relativno brzo stiže.

Ali jedno je bitno da se zna. Zamenski varijatori mogu da daju neki kvalitet više u odnosu na OEM, malo bolje ubrzanje i nešto lepši osećaj, i tako to, ali oni ne leče problem sa prenosom ako ga imaš. Ako ti je problem kvačilo, neće ti zamenski varijator to popraviti.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja