GuMi5 3108 Napisano Maj 5, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po ko zna koji put, pripremam se da idem kući i ponovo svoje prijatelje, kolege, poznanike i ostale pitam da li im nešto treba? Voljan sam da ponesem bilo šta, samo treba da budete realni i da računate da ako nosim dvije kacige onda dodajete po 10€ na cijenu jer moram da kupim kofer za to... i slično... (letim avionom kao i uvijek)Sitnice mogu da ponesem za džaba, nije mi frka, ne nosim mnogo ličnih stvari jer idem na 7 dana kući...Dakle... ako nekome treba nešto iz Louisa ili Polo motorrad store, neka mi se javi na 0038766333321 (WhatsApp ili Viber)...Cijena je BEZ provizije i BEZ ikakvih skrivenih troškova...Da budemo još jasniji, nemam od ovoga ništa, samo sam voljan izaći svima u susret...(Plaćanje po preuzimanju ili na PayPal, u zavisnosti od cifre, jer ne daje mi se za nečiju kacigu 500€ pa da neko ne dođe po nju)Sav doneseni arsenal (kao i prošli put kada sam se sa nekim kolegama sretao u Banjaluci, Doboju i slično) se preuzima između Banjaluke i Dervente u Republici Srpskoj... Pozz! 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 5, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...