ghostrider323 60 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me iskustva u vezi ovih izduva. Bio sam na sajtu ali nigde cena, pa ako neko zna nesto vise neka napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 1, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bocca hoće da bude najglasniji u čoporu... Inače ne volim da mi preeeeviše brunda ali ipak razmišljam o Akrapoviču ili nečemu sličnom... P.S. pooootpuno razumijem i podržavam sve vas koji zbog sopstvene sigurnosti morate da budete glasni i da svijetlite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Pa to meni i odgovara da bude malo bucniji od fabrickog, ali opet i ne previse. Da ne budem bucniji od Bocce, da se ne ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam na proslom motoru Dragon Ada izduv, bio je jako glasan,davao jako lep kvalitetan zvuk i od dosadnog dvocilindrasa od 500ccm napravio neverovatno zanimljivu napravu srece! Non stop braaap braap braaap.. Jednostavno predobro se cuo. Iznenadjen kvalitetom zvuka. Dobije se i db killer, koji kad se stavi, cuje se 3x slabije, ali i dalje lepo. Ja sam db killer koristio samo kada se vozim u grupi, lako se skida/stavlja. I sve to za oko 100€ ako se ne varam. Ne znam kako im se cuju lonci na agregatima sa 4 cilindra, al ovaj moj je ubijao kako se cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako cena je onda sasvim ok, gledao sam na sajtu lepi su modeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa od prilike, s tim sto racunaj da ti moraju prepraviti granu i iseci tvoj fabricki lonac,to kosta 20-30€ jos.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 1, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mi stavili na dva motora,cena oko 190 evra,biju kao mecave... https://www.facebook.com/salebrdar/videos/10208287413093399/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano Maj 1, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za majstor Ištvana. Vrhunski profesionalac, maksimalno korektan, nestvarno precizan. Ne možeš se pokajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 1, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovi su sa db kilerima,ali skinutim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Uh stvarno lep zvuk daju mogu da zamislim na cetiri cilindra kako se cuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Maj 1, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 190e za dva auspuha za dva motora sa sve montažom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 1, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 190e za dva auspuha za dva motora sa sve montažom? po komadu,plus montaza 30 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 1, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan evo i kako se cuje na 125-ici...Sad je kod Luckija... https://www.facebook.com/salebrdar/videos/10206320384958925/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, ovo se fenomenalno cuje ma dvotaktnom motoru.. Ovo ce mi biti sledeci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Maj 1, 2016 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni auspusi, imao sam 4 godine jedan na ER5. Cuvao sam ga kao malo dete i ostao je isti kao i prvog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Bije ko grom iz 125-ce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Maj 1, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 190e za dva auspuha za dva motora sa sve montažom?po komadu,plus montaza 30 evricaOdlicno se cuje ali onda za moj motor sa dva lonca minimum 400e. Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, ovo se fenomenalno cuje ma dvotaktnom motoru.. Ovo ce mi biti sledeci Ova honda je 4t 125ccm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 1, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan evo i kako se cuje na 125-ici...Sad je kod Luckija... https://www.facebook.com/salebrdar/videos/10206320384958925/ Na motoru sam imao isti ovakav! Ubijao je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, ovo se fenomenalno cuje ma dvotaktnom motoru.. Ovo ce mi biti sledeci Ova honda je 4t 125ccm..Ha, stvarno, u pravu si.. Moja greska.. Jos jedno razocarenje u sebe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15772 Napisano Maj 1, 2016 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za majstor Ištvana. Vrhunski profesionalac, maksimalno korektan, nestvarno precizan. Ne možeš se pokajati ...... vaistinu napisano, Raca pravi pravu melodiju za usi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 1, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, ovo se fenomenalno cuje ma dvotaktnom motoru.. Ovo ce mi biti sledeci :)Ova honda je 4t 125ccm.. I to V2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se raspitivao za fz6 koliko bi bilo.... Čovek kaže 350e... Mene mi malo mnogo... Al zato izgledaju perverzno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 1, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan izledaju zaista dobro. Ne znam kakav im je zvuk? Kakva ti je alternativa, akrapi i slicne kategorije su mislim bar faktor 2, ako ne i 3x skuplji. Jedino mozda neki polovan a ocuvan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Maj 1, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uh.. Tek za akrapa i slično ne bih dao toliko. Mnogo kume.. Ipak, razmišljam o nekoj alternativi, dobro je čuti se po gradu a da na dužem putu da ne smeta. Možda, što bi rekli, otvorim auspuh za 50e pa nešto između i dobijem. Neki kažu vrhunska stvar, drugi ništa spec se ne dobije... Možda za te pare vredi probati pa šta bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...