Jump to content

Moto Zajednica

Za malo prvi pad ili udarac u auto

Recommended Posts

• Drug član, 1601 postova
  • Motocikl: V-STROM

Cs u tako kratkom vremenu (sekunda-dve) za reagovanje može da primeni jedino dobroooo istreniran i uvežban vozač,da ne kažem profesionalac....moguće da je ovde bilo malo više vremena,u svakom slučaju dobro se završilo :takoje:

Stigao je i sirenu da koristi

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

Ma meni se sve čini da je za volanom tih kola bila neka dobraaaa pičetina pa je Boban krenuo da prezentuje šta je naučio na časovima Keith Code-a  :D  :hej:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 969 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom

Ma kakvi, u tom slučaju bih se oduzeo, pristupio Target Fixation lekciji i uleteo joj do suvozačkog sedišta

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Oko zabrane ulaska? :P

Da, oko ulaska. Radim sa Kinom od 95' godine, recimo da sam bio tamo 60-70 puta, a i vratih se pre par dana. Inace ne govorim napamet, odlicno sam upoznat sa kineskim motorima koji dolaze kod nas. Bio sam pored Masstehnica prvi uvoznik kineskih skutera u Srbiji, davne 2002 godine. A secas li se ti da si jednom pominjao nekog Foresta koji je vozio kineza?

• Zlaja, 286 postova
  • Motocikl: yamaha xj6

Ljudi su definitivno odsutni u automobilima. Misli blude bilo gde. Koncentracija na 30%, koliko da je auto na putu. Vožnja motora zahteva 100%, samo sekund ako pogledaš sa strane problem.

Ne vredi se nervirati, tako je. Treba vežbati svoj motor, pored obične vožnje i na poligon, prazna igrališta, parkinge. Tamo vamo.

Slazem se

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

Oko zabrane ulaska? :P

Da, oko ulaska. Radim sa Kinom od 95' godine, recimo da sam bio tamo 60-70 puta, a i vratih se pre par dana. Inace ne govorim napamet, odlicno sam upoznat sa kineskim motorima koji dolaze kod nas. Bio sam pored Masstehnica prvi uvoznik kineskih skutera u Srbiji, davne 2002 godine. A secas li se ti da si jednom pominjao nekog Foresta koji je vozio kineza?

Da, sećam se da sam pominjao Foresta, koji je kinezom išao i do Umaga i lepo se izvozao tim motorom, ako na to misliš. Sad je propeleraš.  I dalje o kinezima mislim isto. Za malo para, dosta muzike. Ali o razlici u kvalitetu si potpuno u pravu.

Znam da si vilenio po Aziji, tražio sam način da pročitam tvoj putopis na jednom drugom mestu, ali nešto ne ide.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja