JevtaNS 1862 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 2860 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A što 500 ccm 600 je već nešto Bandit Diverzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4901 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fandjo oladi, nije ti to sveto pismo. Uljare su izdrzljive, ali im je prošlo vreme. 500 kubika vodom hladenih može da pređe preko 100 000 km, tako da uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Znači, GPZ 500, spram finansija u budućnosti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Nije svaki motor sa uljnim hladnjakom uljara,kao sto rece Strasilo "samo je jedna uljara" Suzuki Advanced Cooling System (SACS) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan U čemu je fora sa "sacs"?Kad smo već kod Suzukija,gsf 600 bandit je čuvena Suzukijeva uljara,mnogi ga vole i dosta ljudi sa foruma ga vozi pa zbog toga ne mogu da verujem da niko nije ni reč napisao o njemu u rubrici "vozili smo" gde se izlazu lični utisci iz vožnje raznih motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Ostali japanski proizvodjaci su na vazdusno hladjene motore dodavali uljni hladnjak tako sto su negde na bloku busili magistralu i iz nje crevima preusmeravali ulje u hladnjak i tako ohladjeno nazad u istu magistralu i kroz cilindre gore u glavu.Dodavanje tih malih hladnjaka je imalo znacaja,ali Suzuki je sa sistemom SACS otisao korak dalje.Dosta veci hladnjak(zato kupujem 5l za zamenu ),drugacija pumpa i glava motora.Ulje prolazi kroz hladnjak i iz kartera jedan deo veceg pritiska kao kod ostalih motora uljnim kanalima ili magistralama podmazuje vitalne delove,a drugi deo direktno spoljnim crevima odlazi u glavu koja je drugacije dizajnirana i to ulje sluzi samo za hladjenje narocito oko svecica i komora sagorevanja. Da uljare nisu dobre ne bi ih suzuki proizvodio 20-ak godina kroz razne modele,ali da su neunistive i nepoderive nikako se ne bih slozio!U Srbiji je gotovo nemoguce naci gsxr u dobrom stanju,narocito prve modele.Nema ih u oglasima,nema ih na putu...a gde su to ako su neunistivi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 12, 2016 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sa foruma KATRIDERS... 2005 750 just rolled over 99,999 (kilometers) this past weekend. Still going strong! No oil burning, still a sweet ride. 1998 750 with >72,000 miles. all over 15K by me(since 7/09) 91 1100 has 107,000 miles Rolled past 80,000 miles on the way to work this morning, engine still going strong. 1995 GSX600F with almost 90,000km (56k miles). Bought it 3 months ago with 52k miles... Copy/paste iz topica o predjenim km odnosno mi (x1.6 priblizno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 12, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan CBR600F4i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3739 Napisano Maj 12, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan U čemu je fora sa "sacs"?Kad smo već kod Suzukija,gsf 600 bandit je čuvena Suzukijeva uljara,mnogi ga vole i dosta ljudi sa foruma ga vozi pa zbog toga ne mogu da verujem da niko nije ni reč napisao o njemu u rubrici "vozili smo" gde se izlazu lični utisci iz vožnje raznih motora... Imas vala nekoliko tema o suzuki banditu.mozda ne bas u ''vozili smo'' ali imas sigurno i ja sam svojevremeno napravio temu ''suzuki bandit 600'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 17, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Da uljare nisu dobre ne bi ih suzuki proizvodio 20-ak godina kroz razne modele,ali da su neunistive i nepoderive nikako se ne bih slozio!U Srbiji je gotovo nemoguce naci gsxr u dobrom stanju,narocito prve modele.Nema ih u oglasima,nema ih na putu...a gde su to ako su neunistivi? uglavno su razbijene ili razvaljene po skupovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan a golf 2? nesto ste zapostavili najbolji i najlepsi auto na svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,ja stvarno mislim da treba da napravite temu o tom autu;-)....ovde diskutujemo o uljarama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 26, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,ja stvarno mislim da treba da napravite temu o tom autu;-)....ovde diskutujemo o uljarama!Ма не може о том ауту да стане у једну тему, потребно је у свим темама мало и о њему Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...